VALIKKO
14.6.2012 19:21

Junissa ja baleteissa

 

Olemme junassa menossa puolessa välissä matkaa kohti Helsinkiä, eikä VR ole mokannut vielä kertaakaan! Juna on prikulleen aikataulussa, lipusta ei ole valitettu, konduktööri on kiltti ja kärrymyyjä hauska. Johan nyt on markkinat. 

Tämä matka on historiallinen siinäkin mielessä, että yövymme ensimmäistä kertaa itsepalvelu-omppuhotellissa. Tosin vain ekan yön, pienen säädön vuoksi. Pääasiallinen hotellimme on Messukadulla Pasilassa. Nyt kun hotels.comissa ja veeärrällä on usein tarjouspäiviä, kotimaan matkailua voi itse asiassa harrastaa iloiten!
Omassa kaupungissanikin oli eilen tarjolla koko kansan taide-elämys, kun Kansallisbaletti vieraili Lounaispuistossa. Puisto oli niiin täynnä, ettei istumapaikoista voinut edes haaveilla, vaikka olin tuonut isovanhempanikin paikalle, vanhuksetkin seisoivat koko puolentoista tunnin mittaisen esityksen ajan. Seisominen ei haitannut, sillä esitys oli mahtava! Anna Karenina, Romeo ja Julia ja muita klassikkoja oli esityslistalla, samoin nykytanssia, joka ei ollut liian vaikeaa katsottavaa. Nykytanssinumeroista raikuvimmat aplodit sai Ecobirds-tanssi. Hieno kokonaisuus, jonka kruunasi Minna Tervamäen soolonumero. Hän on pitkä nainen, jolla on valtava lavakarisma. Minun baletin opettajani Raisa on samankaltainen: eteerisen näköinen ja isoluinen, varmasti tosi vaikuttava tanssija esiintymislavalla.
Enää kaksi tuntia Helsinkiin. Hyvä VR, wi-fikin toimii!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.