VALIKKO
8.1.2013 09:41

Kahvia, kahvia, eikä loppua näy

Meillä ei ole valmiiksi varustellussa asunnostamme kahvinkeitintä. Se ei ole iso puute, sillä alakerrassamme on kahvila.

Kirjoitin tässä taannoin kahviherätyksestä, jonka innoittamana tajusin, miten on tosiaan mahdollista juoda hyvää kahvia joka päivä. Täällä Espanjassa hyvä espresso on itsestään selvyys.

Café solo, cortado ja jälkiruoka-cappucino ovat suosikkejani alakerran valikoimista. Kaksi ensimmäistä kahvia maksavat 0,90-1,10€ ja cappucino 1,80€. Alakerran kahvilassa annetaan mukaan kanta-asiakaskortti, jolla saa joka kymmenennen kahvin ilmaiseksi. Samankaltaista korttia emme ole nähneet muualla, ja talouskriisin riepottelemat espanjalaiset näyttävät ottavan kaiken irti kortista ja iloitsevat iloisesti huutelemalla ilmaisen kahvin osuessa kohdalle. Hyvää promoa kahvilayrittäjiltä!

Ennen lomalle lähtöäni halusin hankkia hyvää kahvia ja todella hyvää teetä työpaikalleni lahjaksi. Koska yllätyslahjat ovat mukavampia kuin odotetut lahjat, tilasin Suomen kahvimekasta Porvoosta italialaista Ottolina-merkkistä tummapaahtoista suodatinkahvia ja ihania teetikkuja lähtöni jälkeen suoraan työpaikalleni. Porvoon kahvimeklarit on yritys, johon kaikkien kahvinystävien kannattaa tutustua! Heiltä saa vaikka minkälaisia espressopapujakin! Toimitus käy postitse ja laskun saa pyydettäessä sähköpostiin, joten yllärilahjat onnistuvat myös meiltä matkailijoilta helposti. Kahvimeklarit laittoivat tuotteiden mukana myös terveiset lahjan antajalta, on se ihanaa, kun palvelu pelaa!

Täytyy kuitenkin tunnustaa kaiken tämän hyvä-kahvi-hehkutuksen jälkeen, että vaikka meiltä kahvinkeitin puuttuukin, Lidlin pikakahvia sen sijaan keittiöstämme löytyy! Ilman sitä emme nimittäin saisi aamulla silmiämme auki edes sen vertaa, että pääsisimme alakertaan hyville kahveille. Aina se jossain ontuu…

P.S Täältä saa lippuja Matkamessuille!

Kommentit

 • lepanu

  Kahvimeklarit muuten on hyvä yritys! Vajaa vuosi sitten ostin heiltä Grouponin myymän ”Barista kotiin” -diilin. Rahalle sai reilusti vastinetta: firman perustaja Pepe tuli käymään kotonani ja esittelemään eri kahvien valmistusta ja erilaisia papuja minulle ja kavereilleni. Iso peukku täältäkin siis Kahvimeklareille!

  • rosita

   Eikä! Voi että oon iloinen et oot saanu kahvimeklarit sun kotiin! Mäkin haluan!

   Sähköpostiviestin perusteella Kahvimeklareiden Pepe on ihan huipputyyppi 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.