VALIKKO
30.6.2013 21:42

Kahvipäänsärky ja pelastava ystävä

Aamulla herätessäni menen aina ensitöikseni siniselle unikko-peltikahvipurkilleni. Laitan kahvin tippumaan aamutoimieni ajaksi ja juon sitä sitten rauhassa.

Paitsi tänä aamuna. Peltikahvipurkkini oli typötyhjä. ”Ei se mitään”, ajattelin urheasti ja jatkoin päivääni rästitöitä tehden, tutkien ja lukien ja siivoten. Jokainen kahviaddikti tietää, mitä moisesta piittaamattomuudesta seuraa: kahvipäänsärky. Ikävä jomotus, joka estää jopa iPadin ruudun katselemiseen eli internetissä pyörimisen ja pakottaa käyttämään silmälaseja ja tekemään kaikkea järkevää. Ainoo vaan, että sunnuntaina pitäisi saada tehdä myös jotain hyvin epäjärkevää, sillä muuten sitä ei edes erota muista viikonpäivistä.

Onneksi minulla on mitä huomaavaisin ystävä. Kuultuaan kahvipäänsärystäni, hän taitteli minulle ruutupaperista yllätyslahjapaketin, ja koristeli sen piirroksella höyryävästä kahvikupposesta ja sanoilla ”Pour Le Café”. Paketti sisälsi neljä euroa, eli kahvipaketillisen hinnan. Miten ystävällistä!

Sijoitin ystävältä saamani lahjoituksen tummapaahtoiseen Juhla mokkaan, jota nautin Peppi Pitkätossu-kahvimukistani. Se oli yllättävän maukasta ja paransi päänsärkyni heti. Ah.

image

Oikein mukava ja epäjärkevä puuha, jolla olen täyttänyt vapaahetkiäni parin viikon ajan, on katsoa Netflixistä Ally McBealia. Sarja on yhtä höttöä ja Allyn jatkuva kompurointi ja säpsähtely alkoi ärsyttää minua aivan valtavasti toisen tuotantokauden lopussa. Alku on kuitenkin viihdyttävä uga-tsaga-vauvoineen ja kun Barry White soi Pullan taustalla, mutta aikaansa kutakin. Kolmannen tuotantokauden alussa, kun Ally veti viemäristä alas hänelle määrätyt Prozacit, meinasin lopettaa koko sarjan katsomisen. Päätinkin kelata ne kohdat, joissa Ally vääntelee käsiään ja naamaansa mietteissään, ja keskityn nyt muihin henkilöhahmoihin. Georgiasta on tullut ihan hauska, nyt kun Billyllä on kolmenkympin kriisi.

Viihdyttävää on myös se, että joku on tänään siirtynyt Googlesta blogiini hakusanoilla ”nuuskamuikkunen viroksi”. Jos täältä löytyy jostain vastaus tuohon hakuun, kertokaa minullekin! Mikähän se voisi olla, vaikka Mällipäetskänen?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.