VALIKKO
12.1.2013 00:05

Kätevä kauneuskikka

Sain ilokseni kokeiltavaksi Lensonilta piilolinssejä, joista värillisiä linssejä säästelin tännä Elchen reissulle. Ruskeita halusin käyttää täällä huijatakseni ihmisiä olevani yksi paikallisista ja sinisiä niinä päivinä, kun haluaisin näyttää valtavan pohjoismaalaiselta.

Oltuamme Elchessä noin viikon verran ja tutustuttuamme jo joihinkin paikallisiin aloin käyttää ruskeita piilareitani. Ne näyttivät upeilta silmissäni. Kasvoni väri oli hehkuvampi ja linssien väri luonnollinen. Kaikki uudet ystävämme eivät edes tajunneet silmieni vaihtaneen väriä, mutta kehuivat minua linssien käyttöpäivinä jotenkin erityisen nätiksi ja ihmettelivät, miten olen meikannut tai laittanut hiukseni niin onnistuneesti tänään, vaikka todellisuudessa ainut muutos minussa olivat ruskeat silmät. Ah, rakastin ruskeita linssejäni!

Kuten huomaatte, puhun edellisessä kappaleessa menneessä aikamuodossa – valitettavasti. Menin nimittäin suihkuun ruskeat piilarit silmissäni. Pesin hiukseni uudella minttushampoollani, jossa ei mintun tuoksua ole säästelty. Tuoksu oli niin terävää ja tuhtia, että tunsin pakottavaa tarvetta hieroa oikeaa silmääni. Tein sen kömpelösti ranteellani, sillä käteni olivat yltäpäältä shampoossa. Voitte arvata, ettei helpottanut yhtään, varsinkin, kun piilolinssi lähti pyörimään ympäri silmääni.

Suihkun jälkeen katsoin peiliin ja petyin. Piilaria ei enää näkynyt, joten heitin vasemmankin silmän piilarin pois, kun kerran olin mennyt pudottamaan toisen. Loppuillasta oikeaa silmääni kirveli vähän väliä ja ajattelin, että olipa melkoista myrkkyä näköjään se minttushampooni, kun silmä ei millään rauhoitu.

Seuraavan kerran katsoin peiliin hampaita pestessä ennen nukkumaan menoa ja huomasin jotain tummaa pilkottavan yläluomeni alta. Siellähän se linssi lojui ja oli aivan kunnossa! Voi että.

Teenpä siis uuden tilauksen muutamasta parista ruskeita piilolinssejä Lensonille. Tällä kertaa en aio sählätä niiden kanssa, olenhan nyt löytänyt todella helpon ja näköjään takuuvarman kauneuskikan. Vielä kun oppisi laittamaan linssit nopeasti silmiin, uutta kikkaa voisi käyttää pelastamaan kiire-aamut.

Uudet asiakkaat saavat nyt Lensonilta 5€ alennusta tilauksista koodilla a5iu9o!

Kommentit

  • Piilolinssitilaaja

    Ite oon kans tilannut piilolinssit Lensonilta ja olen ollut tyytyväinen heidän palveluunsa. Hinnatkin on ihan hyvällä tasolla.

    • rosita

      Lensonilla on myös huippuhyvä asiakaspalvelu! Itse arvostan tosi paljon sitä, että asiat saa hoidettua nopeasti sähköpostitse.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.