VALIKKO
16.1.2015 08:14

Kauniit ja rohkeat Dubaissa ja Abu Dhabissa

Nyt tulee kyllä sellainen nojatuolimatkavinkki, etten voi uskoa julkaisevani tätä blogissani. Tässä se kuitenkin tulee….

Kauniit ja rohkeat-sarjassa on ihan mahdottoman hyvää yläilmoista kuvattua maisemakuvaa Dubaista ja Abu Dhabista tällä viikolla! Jos joku on menossa noihin kohteisiin piakkoin, määränpäitä voi fiilistellä etukäteen katsomalla Kaunareita. Kohteet on tietysti tuotesijoiteltu sarjaan ja katsojan täytyy kestää Billin ja Brooken väen vängällä väännettyä mainosdialogia Dubain ihmeellisyyksistä ja tietyn hotellin sviitin mitoista itä-länsisuunnassa. Väkisinkin tulee mieleen verrata tönkköä tuotesijoittelua luontevaan blogimainontaan. Blogimainonta kannattaa!

You TUbesta löytyi yksi Behind the scenes-tyyppinen video Abu Dhabista. Ne hienoimmat maisemat täytyy kuitenkin katsoa tämän viikon jaksoista. Kaikesta tästä tiedostani huolimatta minun täytyy vielä sanoa, että ei, en katso Kaunareita sännöllisesti. Tai lue seiskaa tai Martina Aitolehden blogia. Kuka niin muka tekee!

Kommentit

 • Maria

  Heheh, mä huomasin ihan saman. Siis enhän mä katso Kaunareita näin muuten, mutta nuo Dubain maisemat oli aika kivat 😉 Harmi vaan että se tuotesijoittelu siinä oli enemmän kuin kökköä mutta ehkä se viesti tulee perille… 🙂

  • rosita

   Mua nauratti ihan ääneen se kökköys! 😀

   ”Brooke, tiesitkö, että täällä Dubaissa on niin ja niin monta asukasta ja että tämä palmusaari koostuu tästä ja tästä kiviaineksesta?”

   ”Ihanko totta, Bill? Tähän asti olen ihaillut hotellimme läpi kulkevaa sviittiä, joka on itä-länsisuunnassta niin ja niin pitkä.”

   😀

  • rosita

   Joo näin haasteen! Kiitos! Mulla on jo pieni idea, miten sua ilahduttaisin, katsotaan onnistuuko toteutus vai teenkö jotain ihan muuta. Ilahtuisitkohan yhtä paljon kun mä, jos hankkisin sulle oman boxin Kauniiden ja rohkeiden viimeisestä kymmenestä tuotantokaudesta?! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.