VALIKKO
11.3.2012 12:00

Kellosta (10km Haukiputaalta) saa ilmaista makkaraa S-marketin pihasta!

Ilmainen on taikasana, joka saa kymmenen melken Haukiputaalaista ihmistä seisomaan S-marketin pihassa ringissä hiljaa makkaraa syöden. Oli oikein hyvää makkaraa ja sinappia ja kanis talvipäivä eilen.

Eilen teimme taas jotain sellaista, mitä minä en ole tehnyt yli kymmeneen vuoteen, ja jota mieheni ei ole tehnyt koskaan. Kävimme nimittäin ajamassa moottorikelkalla meren jäällä Oulun edustalla. Moottorinkelkan perässä oli myös reki; seurueemme oli kuuden hengen kokoinen. Söimme lisää makkaraa meren rannassa nuotion ääressä.

Muutaman kerran ajoimme sellaiseen kohtaan merellä, jossa päällimmäinen lumi ja jää olivat lämpimän päivän ansiosta muuttuneet sohjoksi. Kengät ja sukat kastuivat ihan läpimäriksi, kun riuhdoimme rekeä irti sohjosta. Kiinnijäämisongelmat ovat olleet tämän viikonlopun selkeä teema. Emme nimittäin meinanneet alunperin päästä tulemaan koko Ouluun, koska automme ei suostunut nousemaan kodistamme isolle tielle vievää mäkeä ylös, ennen kuin olimme hiekoittaneet suutuspäissämme koko mäen muovipussin avulla uudestaan. Bensakin meinasi siinä kaasuttelussa loppua. Note to self: ala oikeasti tankkaamaan autoa ennen kuin on IHAN pakko.

Täällä Oulun ja Haukiputaan välissä on edelleen hieno keli ja kahvia kuluu. Oulukaan ei olisi hassumpi asuinpaikka. 2nd note to self: opettele Oulun murre varmuuden vuoksi.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.