VALIKKO
29.5.2013 10:46

Kesä, olet lämpimästi tervetullut!

On jopa hieman vaikea uskoa, että sieltä se tuli sitten lopulta. Nurkan takaa ja yllätys-hyppäämällä, niin ettei niinä ensimmäisinä +20 päivinä edes tajunnut mennä ulos, koska ei katsonut lämpömittaria, koska niin moneen kuukauteen mittarissa ei ole ollut mitään katsottavaa.

Ihanaa. Olemme niin kaivanneet kesää!

Kuten huomaatte, Angatan toimitus on riemastunut kesästä niin valtavasti, että banneri on pantu vaihtoon ja päätoimittaja on paljastanut kasvonsa oikealla sijaitsevassa ”apinalaatikossa”, kuten lehtimiesten kielellä julkaisun kustannustietoja kertovaa osiota nimitetään. Tämä edessäsi oleileva blogi ei tosiaan ole enää mikä tahansa Angata-matkablogi. Tämä on Angata Summer Edition 2013-matkablogi! Täällä keskitytään kesään, lämpöön, matkoihin ja aamukahveihin, Vantaaseen ja Korkeasaareen!

Tervetuloa mukaan, uudet ja vanhat lukijat! Nekin lukijat, joita kyllästyttää Suomi-aiheinen valitukseni, voivat huoletta lukea Angata Summer Edition 2013-blogia, sillä kesällä myös kirjoittaja rakastaa Suomea! Luvassa ei siis ole pilkullistakaan (siis sitä välimerkkiä, ei niitä palloja) parjauksen määrää. Angata Summer Edition 2013 on syyskuun puoleen väliin asti Suomi-ystävällinen alue, jopa Timo Soini voi saada tänne oleskeluluvan!

Nyt se alkaa-kesä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.