VALIKKO
5.7.2012 22:28

Kun matka Seliger – on tapa itseään.

En taas tiedä mihin olen netissä jättänyt sähköpostiosoitteeni tai rekisteröitynyt, mutta olen alkanut saada mainossähköposteja venäjän kielellä. Kyrilliset aakkoset ja niillä kirjoitettujen kielien ymmärtäminen eivät kuulu osaamisalueisiini, joten heitin viimeisimmän venäjän kielisen sähköpostin sisällön GoogleKääntäjään. Illan viimeiset naurut tästä, ystävät:

Jännittävä viikonloppu Seliger
C osallistuminen juhla Ivan Kupala yön.
”On alkuperä venäläisen sielun – jossa alkaa Volga”
Vuodesta 06-8 07 2012
APPLE Tour – 9800 ruplaa. Ei ylimääräisiä kuluja! All inclusive!

Jos on paratiisi maan päällä, se Seliger!
Kutsumme sinut ainutlaatuinen kolmen päivän retki pyhäköt maallinen paratiisi: viihtyisä, hurmaava? Ostashkov, piilotettu lähteet Volga, St. Nil Desert ja loputon peili järviä.
Mutta puhua kauneudesta järven Seliger – turhaa. Niin kauan kuin sinulla? eivät näe tätä suunnatonta lakeus järven? ei jäädy, tainnutettu, edessä pieni jousi, joka pian muuttuu eniten Venäjän joki? – Teille se on vain sanoja!? Meidän on ainakin kerran elämässään tulla tänne! Kun matka Seliger – on tapa itseään.
Välisenä yönä 07-08 7 teille osallistuu juhla Ivan Kupala rannalla Seliger. Tämä on kaikkein salaperäinen ja hämmästyttävä yö elämäsi!

Hintaan sisältyy:
Majoitus paras hotelli Seliger Palace on kuuluisa herraskartano, joka muunnetaan ensimmäisen luokan neljän tähden hotelli, joka sijaitsee järven Seliger.
Kolme ateriaa päivässä – buffet.
Matkusta bussilla matkat Moskovan ja takaisin
Nähtävyydet:
Minikruiz laivalla luostari opastuksen Nilova Erämaat
Retkiä Torzhok ja Ostashkov
Käy lähde Volgan.
Travel Tours
Osallistuminen juhla Ivan Kupala
Tiedot Matkan soittamalla:
(495) 640-05-09

Voisiko joku venäjänkielen taitoinen soittaa tohon numeroon, ja kertoa, että mainostan täällä blogissani heidän matkaansa, ja että nyt kannattais antaa minulle, matkakuumeiselle yksi tuollainen ”viihtyisä, hurmaava?” Seliger-matka lahjaksi?!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.