VALIKKO
18.1.2013 18:05

Lämmin-tuo maan mainio taikasana

Lämmin. Piste. Lämmin ilma on yksi elämän parhaista asioista. Täällä Elchessä on tuullut kylmästi jo kolme päivää. Kolme kokonaista päivää olemme käyttäneet toppatakkejamme ja minä olen sitonut hiukseni ponnarille, etteivät ne vain lähde tuulen mukana muihin maihin.

Viimein tuli tämä päivä ja tänään on lämmin! Tänään aurinko paistaa ja on 20 astetta lämmintä. Tuulee niin vähän, että kevättakki riittää, eikä ole pakko laittaa sukkia. Mahtavaa.

Söimme ystävämme luona yksi päivä elcheläistä erikoisuutta, paellaa, jonka päällä oli oikein kuohkea ja paksu munakas. Alkutapakseiksi saimme Espanjan kaikista tapaukseista ehdotonta suosikkiani, pähkinällä täytettyjä taateleita, jotka on rullattu paistettuun pekoniin. Joskus sitä vaan käy tuuri elämässä – on lämmin ja pekonitaateleita.

Luin Hesarista, että Maliin lähetetään kymmenen suomalaista opettamaan sotimista malilaisille. Voi voi. Kunpa tilanteet loppuisivat, ennen kuin suomalaiset pääsevät sinne asti. Bamakossa voi onneksi elää normaalia elämää, mutta Bamako on tällä hetkellä kuulemma hyvin täynnä pohjoisen pakolaisia. Jotkut arvelevat, että ruoka voisi käydä ajoittain vähiin liian ihmismäärän vuoksi. Ja minulla on täällä pekonitaateleita. Ajatelkaa, miten on elämä sattumanvaraista ja kieroa!

Kommentit

  • jake

    ”Luin Hesarista, että Maliin lähetetään kymmenen suomalaista opettamaan sotimista malilaisille. Voi voi. Kunpa tilanteet loppuisivat, ennen kuin suomalaiset pääsevät sinne asti”

    Taitavat mustat miehet osata tuon sotimisen ihan ilman suomalaisiakin.

    • rosita

      :/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.