VALIKKO
3.2.2013 10:24

Lukkosepän painajainen

Elchessä on joka ovenpielessä sata pikkutarramainosta. Cerrajeros, niissä lukee. Sitten on puhelinnumero ja lupaus siitä, että hädän hetkellä cerrajero saapuu nopeasti paikalle.

Sanakirja.org paljastaa, että cerrajero tarkoittaa lukkoseppää. Hyvänen aika, onko tosiaan mainosten määrän perusteella syytä uskoa, että elcheläiset lukitsevat jatkuvasti itsensä ulos asunnoistaan, autotalleistaan ja sähkökeskuksensa itsensä ulottumattomiin?

Onko joka toisen pikku-elcheläisen unelma tulla isona lukkosepäksi? Siinä työssä tietysti pelastetaan ihmisiä pulasta. Ovatko lukkosepät Elchen palomiehiä? Onko lupposepillä päällä univormu?

Jäisivätkö kaikki Elchen lukkosepät kertaheitolla työttömiksi, jos täällä lipsauttaisi ääneen, että yksi kodin vara-avain kannattaa olla jonkun luotettavan ystävän luona säilössä varmuuden vuoksi?!

Kommentit

 • anskuminsku

  Hihii lueskelen sun blogia monta kertaa päivässä ja fiilistelen jo!!! Kaikki on yyberkateellisia kun tuun teitä moikkaan ja nään kaikki jutskat ja varsinkin teidät! Ja sit kyllä soitetaan joka päivä jollekin (eri) lukkosepälle kun siellä on niin korkee työttömyysprosentti muutenkin! 😀

  • rosita

   Jee! Meinasinki jo laittaa sulle viestiä et ooksjo pakannu, hehheeee!

   Sun kaa samalla lennolla on EHKÄ yksi meidän tuttavapariskunta! Voin sit hakee teidät kaikki lentokentältä, ne tulee meille kylään/ehkä yöksi. Ne on menossa Torreviejaan oikeesti, mut me ollaan täs matkan varrella.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.