VALIKKO
31.8.2014 20:12

Mä tein sen! TravelBookin! Online-matkaoppaan Dakariin!

Aion kutsua tästä lähtien itseäni matkabloggarin sijaan matkakirjailijaksi.

Sen verran oli meinaan rankkaa tuo matkaoppaan teko. Mutta nyt se on valmis! Se on julkaistu! Toteutan matkaoppaani Create Trips-sovelluksella ja se käsittelee Dakaria. Tarkemmin sanottuna se on opas Dakarin kävijöille, jotka matkailevat budjetin kanssa. Edullinen, halpa ja ilmainen ovat kantavia teemoja kohde-esittelyissä, kuten kaltaiseltani pihiltä säästäjältä odottaa saattaa.

Oppaani on kolmekielinen. Kyllä, en osannut mennä helpoimman kautta. Kaikki tekstit on kirjoitettu englanniksi, suomeksi ja ranskaksi. Nyt, jos koskaan, on internetissä kielioppivirheitä etsivällä savottaa (niin juuri, savottaa. Kävin Kuopiossa viikonloppuna, siitä lisää myöhemmin)! Tältä se näyttää:

image

image

Eikö ole hieno?! Yritin kopsata sellaista widgettiä Create Tripsistä, jolla pääsisitte ihastelemaan Dakar-opastani, mutta en onnistunut kopiointihommissa iPadillani. Silti teki mieli tulla heti tänne blogiini hehkuttelemaan aikaansaannostani, joten rakkaat lukijani, menkäähän lataamaan laitteisiini CreateTrips ja etsikää sen Storesta oppaana hakusanalla ”Dakar”. Teen myöhemmin sellaisen Create Trips for Dummies-postauksen johon hankin sen widgetin. Jonkinlaista hankaluutta oli matkan varrella, siksi teen tuon for Dummies-postauksen. Toivon kuitenkin, etten paljastu ainoaksi, joka olisi sellaisesta hyötynyt, hah!

Kommentit

 • ananas2go

  Odotan kovasti! Onko CreateTrips jo Suomessa ja myös Android-pohjaisena?

  • rosita

   Itse asiassa ei taida vielä olla Androidilla Create Tripsiä missään.

   Matkakirjaa pääsee tekemään silti, koska se tehdään netissä selainpohjaisella ohjelmalla, eikä sillä sovelluksella!

   Mun loma loppu, nyt töihin…

 • Anssi

  Ainakin näyttää hyvältä! Ei tätä vissiin pysty ihan selaimessa lukemaan? Terv. yksi applen laitteita omistamaton dummy. 😀

  • rosita

   Voe kiitos Anssi! Ja voe sentään, ei sitä tosiaan voi lukea kun Applen tuotteilla toistaiseksi. Pitää sinunkin hankkia jokin niistä! Älypuhelin ja maa-lattia, sehän on Afrikankin arkea 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.