VALIKKO
6.11.2015 18:42

Maailman paras marraskuu

Marraskuu ja aurinko paistaa!

Ihan uskomattoman kaunis marraskuu ollut tähän saakka. En muista tämmöstä ilmiötä ikinä kokeneeni, ihan Espanjan talven kelit! Jos marraskuu olisi joka vuosi näin aurinkoinen, niin tässä ei olisi kellään mitään hätää.

Kävin kauniin marraskuun kunniaksi vauva repussa kävelyllä Kallvikissä meren rannalla. Oli niin kaunista ja merellistä, että otin kuvia samalla, kun selostin vauvalle, mikä kaikki on kaunista. Lintuvihastani huolimatta kauneinta oli sinä myöhäisenä iltapäivänä varis.
image
Variksen kuvasta tuli niin hieno, että tunsin haluavani julkaista sen Instagramissa. Minulla ei ennen tätä päivää ollut siellä tiliä, nyt on! Ja tilillä variksen kuva. @rositaangata pääsee seuraamaan, milloin onnistun seuraavan kerran valokuvauksessa. Välkommen!

Edellinen postaukseni oli lista viime vuoden vaatehankinnoistani. Villa Foxin Sadun innoittamana kekkasin, että teenpä tästä haasteen! Minua kiinnostaisi hirmuisesti lukea, miten muut ovat kuluttaneet (yksityisyyden verhon raottamista parhaimmillaan)! Pitsikirjan Rinnalta tulee vastaava postaus vuodenvaihteessa, mutta sitä odotellessa haastan seuraavat blogit listaamaan vuoden 2015 vaatehankintansa hintoineen tai ilman, miten nyt sattuu muistamaan:

Kaaosta ja kukkamekkoja
Perhosena lennän
Villa Fox
Button&Stripe
Hear the World’s Whisper
Kolmistaan

Haasteen voi laittaa eteenpäin muille bloggareille, joiden vaatekulutustottumuksia haluaa vakoilla. Olisi myös hauskaa kuulla, millaista pohdintaa vuoden vaatetilitys saa aikaan. Jos haaste on jonkun mielestä tosi ärsyttävä ja ihan typerä, minulle voi kostaa haastamalla minut johonkin yhtä kamalaan! Vaikka ruokapäiväkirjan pitoon. Voi sitä häpeän määrää, mikä tämänkin päivän karkkiruokatilitys toisi tullessaan…

Kommentit

 • Jenna

  JAIKS en mä uskalla tehdä tätä! 😀 😀 Mä en edes halua tietää miten paljon olen tänä vuonna kuluttanut rahaa vaatteisiin ja asusteisiin, mutta haaste on kieltämättä sen verta kiinnostava että laitan sen toteutukseen. Näkeepä itsekin sitten konkreettisesti mihin tili tuli ja mihin se meni. 😉 Kiitos haasteesta ja hyvää viikonloppua!

  • rosita

   Hyvä Jenna!! 😀
   Mahtavaa, että toteutat! 😀 Oikeesti, tää on tosi silmiä avaavaa ja hyödyllistä! Mä oon ite ihan friikki näiden hintojeni ja listojeni kanssa, niin ai että, se on ihana jos joku muukin tarttuu tällaseen!

 • Kaija / Button&Stripe

  Kiitokset haasteesta! Tulen vastaamaan siihen. Vähän jänskättää millainen saldo saadaan 😉

  • rosita

   Jeeee!! Upeeta et oot mukana!! En malta odottaa et pääsen lukeen sun ja muiden vaatetilityksiä!

 • tätiO

  Terve. Haastoin itseni samaan ja nyt sen voi lukea blogistani. Voisi vielä vaikka laittaa suuntaa-antavat euromäärätkin, niin näkis summia.

  • rosita

   Erittäin hienoa oma-aloitteisuutta haastaa itsensä! Mahtavaa! Menenpä lukemaan postauksesi!

 • Maria

  Mun piti… aloitin proggikseni ja ei siitä mitään tullut. En enää muista mitä olen ostanut saatikka mihin hintaan… Tämän voi varmaan tulkita että liikaa olen ostellut. Päätin sitten näin uuden vuoden kynnyksellä luvata yrittää tehdä jo vuoden alusta itselleni kirjanpitoa siitä minne rahat menee. Jos vaikka saisi vuoden päästä käsitystä miten paljon shoppailen ja paljonko matkailu vie ravintolaruokailuista puhumattakaan 😉
  http://www.rantapallo.fi/maelle/2015/12/31/vuoden-finanssit/?utm_source=Rantapallo&utm_medium=blogilistaus&utm_campaign=Rantapallo
  Oikein hyvää tulevaa vuotta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.