VALIKKO
24.10.2013 16:01

Malilaisia mangoja ja kääretorttu käsimatkatavaroissa

image

Lidlistä! Minua niin ilahduttaa nähdä yllättäen täällä Suomen arjessa jotain, mikä muistuttaa minua Malista, tai niinkuin nämä mangot, ovat ihan oikeasti suoraan Malista. Kyllä kävi kuulkaa Lidlin mangot kaupaksi minun kohdallani! Valitettavasti tämä ei ole Lidlin tai Malin valtion maksama mangomainos, vaan ihan omaa ja vilpitöntä kirjallista tuotostani.

Jaankin tässä samassa yhteydessä toisen jatkuvasti Suomen markkinoilta saatavan tuotteen. Lempiluonnonkosmetiikkafirmani Flow-kosmetiikka myy Mali-nimistä tuotesarjaa valikoimissaan. Mali-tuoteperheen tuotteet sisältävät Malissa tuotettua shea-voita, jota Flow-kosmetiikka ostaa suoraan malilaiselta Sinsibere-osuuskunnalta. Tämän vihreämmäksi ei voi luomukosmetiikka enää mennä, tulette huomaamaan, kun tutustutte Sinsiberen nettisivuihin. Tämäkään ei sii ole maksettua mainontaa, kerron vain siltä varalta, että joku alkaa tuntea itsensä mainonnan uhriksi siellä ruudun toisella puolella. En silti lopeta Flow-kosmetiikan kehumista vielä tähän, vaan kerron, että minulla on käytössäni sellainen kohuttu Flow-shampoopala hiustenpesuun, ja se toimii minun pitkissä, värjäämättömissä hiuksissani loistavasti! Hiukseni eivät koskaan ole kärsineet minkäänlaisesta tahmaisuudesta, vaan ensimmäisestä pesukerrasta lähtien on tullut putipuhdasta ja kiiltävää hiusta tuloksena shampoon käytöstä. Pihi säästäjä sisälläni on tästä kovin hyvillään, sillä yksi shampoopala maksaa noin kahdeksan euroa ja kestää käytössä ainakin kymmenen kuukautta! Mitähän minä taas teen tällä kaikella shampoo-ostoksissa säästämälläni rahamäärällä?

Tänään olen sairastamisessani ottanut askeleen kohti paranemista, sillä olen saanut ääneni takaisin – valtavan käheänä. Olenkin käyttänyt aikaani hiljaiseen lomalentojen etsimiseen joulukuulle, vanhentunut matkustajan vereni kun vetää taas kohti mitä eksoottisimpia lomakohteita, kuten Teneriffaa ja Las Palmasia. Päädyin twiittailemaan asiasta Aurinkomatkojen kanssa, ja totesin, että heidän nettisivujensa kautta voisi hyvinkin päätyä matkalle, ellen sitten odota viime hetkeen äkkilähtöä. Olen myös löytänyt lomamatkat.fi-sivustolta lennot melko edullisesti ja yrittänyt löytää hotellia netistä halvalla. Saa nähdä, toteutuuko matka vai ei.

Twiittaillessani tein mitä mainioimman löydön! Suomen turvaprojektit on kehittänyt matkalle pakkaamisen avuksi sivuston, jossa kerrotaan, mitä lentokoneessa saa kuljettaa. Haku-osioon kirjoitetaan pähkäilemäsi tuote ja etsi-toiminnolla sivusto löytää sinulle vastaukseksi, saako kysymääsi tuotetta kuljettaa käsimatkatavaroissa tai ruumassa. Palvelu löytyy tätä linkkiä painamalla ja on hyödyllisin asia, johon olen internetissä pitkään aikaan törmännyt! Nyt siis selvittämään, saako lentokoneeseen ottaa mukaan neulontavälineitä, täytekakkuja tai porakonetta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.