VALIKKO
25.2.2013 23:50

Matkabloggari, joka ei halua matkalle

Nyt on tämäkin päivä nähty. Meille on tarjottu mahdollisuutta matkustaa ilmaiseksi Etelä-Espanjaan. Saisimme mennä katsomaan Almerian kaupunkia, nukkua ystäviemme ystävien luona ja päästä kohteeseen ystäviemme autoasa ihan noin vaan istumalla kyytiin mitään maksamatta. Minä vain en halua lähteä matkalle.

Kohteessa ei ole mitään vikaa. Almeria olisi varmasti loistava lomakohde parille päivälle, sillä sinne ei ole kovin pitkä matka Elchestä autolla – kilometreissä ainakaan. Tiedän kuitenkin, että tuolla matkalla tulisin kokemaan sen tasoista fyysistä pahoinvointia, etten pysty lähtemään reissuun.

Elcheläinen ystävämme, joka kutsui meidät mukaan matkalle, ajaa autoa huonommin kuin liian monta kofeiinitablettia nauttinut Peppi Pitkätossun hevonen; hän pumppaa kaasua edestakaisin niin pahasti, että jo kymmenen minuuttia hänen kyydissään saa minut pahpinvoivaksi. Ensin ajetaan 10 sekuntia autoa kiihdyttäen, sitten otetaan jalka pois kaasulta ja jarrutellaan, jonka jälkeen kaasutetaan taas. Auto on ikäänkuin jatkuvassa edestakaisin-liikkeessä ajon aikana, uuuh alkaa oksettaa ajatuskin siitä, että matkustaisin useamman tunnin siinä Särkänniemen viikinkilaiva-simulaattorissa! Kun ajoimme maisemareittiä Elchestä Benidormiin, matkaan meni noin tunti, ja 50 minuutin kohdalla meinasin pyytää ystäväämme pysäyttämään auton, jotta voisin käydä puskayrjöämässä. Nieleskelin kuitenkin urheasti sen ajatuksen voimalla, että muutaman minuutin kuluttua liike lakkaisi. En voi siis kuvitellakaan matkustavani Almeriaan, niin mukavaa kuin se olisikin!

Minun ei taida muuten enää kannattaa mennä huvipuistolaitteisiin tai hankkia minkäänlaisia Linnanmäki-lippuja enää tällä kestävyydellä…

P.s. Kuvaus kofeiinitabletteja nauttivasta Peppi Pitkätossun hevosesta on hämäystä siltä varalta, että ystävämme saisi jotenkin selville, että pidän blogia ja Google-käännättäisi näitä tekstejäni hänen ajotaidoistaan. En halua loukata ystävällistä ystävämme, joka niin avuliaasti tarjoaa meille aina kyytiä joka paikkaan, joten viimeistää tuon hevos-jutun kohdalla Google putoaa kärryiltä, muahahahahhaha!!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.