VALIKKO
8.11.2013 10:50

Matkalle aikovan säästövinkki meikittömään nettihetkeen

Arvatkaa, missä olen.

image

Ei, en valitettavasti ole huonosti sisustetussa Lissabonilaisessa kalaravintolassa, vaan kuulkaa kotimaisessa Tikkurilassa uimahallin kahvilassa. Olen täällä siksi, että täällä toimii netti ja täällä on ihan okei olla ilman meikkiä. Ei kai kukaan nyt uintiurheilusuorituksen jälkeen tälläydy. Onkin sitten sivuseikka, onko suorittanut uintiurheilua vai ei, uimahallin kahviossa hengailijoiden oletetaan näin tehneen ja vain se painaa vaa’assa.

Kaikki edellämainittu liittyy siis säästövinkkiin, jonka ajattelin kanssanne jakaa, sillä on paljastunut, että Angatan lukijoissa on yhtä pihejä säästäjiä, kuin minä itse. Lähtökohta tälle vinkille on, että asumme vanhassa kiviseinäisessä talossa, jonka sisään 3G-verkko ei yllä. Ainakaan kovin vahvana, useimmiten vain edgenä. Taloyhtiöömme on tulossa vuoden lopussa asukkaille ilmainen talonetti, jota odotellessa olemme vain selviytyneet tämän vuoden. Kärsimme huonosta netistä erityisesti niinä hetkinä, jolloin haluamme puhua ystäviemme kanssa Skypessä tai FaceTimessä. Edgellä ei video- tai edes äänipuheluita soitella ja siksi kesällä vietimme Skype-hetket ulkona. Se oli mukavaa, kesä oli lämmin ja samalla saattoi ottaa aurinkoa. Kylmempien kelien alkaessa siirryimme istumaan autoomme puhumaan Skypessä. Se oli hassua, mutta myös ihan mukavaa, sade ropisi tunnelmallisesti auton kattoon ja kahvia oli mukana melkein aina termosmukissa.

Nyt on kuitenkin ihan sairaan kylmä. Jotta videopuhelut voisi edelleen soittaa mukavasti hankkimatta turhaan mitään kaapelinettiä, oli minun löydettävä paikka, joka on lämmin, ei turhan kaukana kotoa ja jonne voisi mennä missä vain vaatteissa ja ilman meikkiä antamatta kylähullun vaikutelmaa itsestään. Joten tässä sitä istutaan, uimahallin kahviossa skypettämässä! Kaupan päälle saan urheilijan maineen ihan noin vaan tyhjästä lahjaksi. Ei tarvitse valehdella laittamalla Facebookissa paikaksi Tikkurilan uimahalli ja statukseksi ”aamureeni”, kaikki täällä minua tuijottavat olettavat sanomattakin niin! Hyvä diili.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.