VALIKKO
6.1.2014 14:50

Matkamessuilijan mesoamista

Vuosi 2014 on Angatan uskollisille lukijoille erityinen!

image

Tha-taa! Tänä vuonna Angatassa on homma isollaan, sillä toimituksemme osallistuu viimein Matkamessuille! Ensimmäistä kertaa sitten blogin perustamisen olemme Suomessa tammikuussa! Talvi 2013-2014 on muutenkin osoittautunut upeaksi: ei lunta, ei pakkasta ja nyt vielä bonuksena Matkamessut!

Vaikka työt hieman häiritsevät täysipainoista messuilua 16.-19.01.2014, aion sijoittaa mahdollisimman monta aikatauluni riekaleen tyhjää palasta messuille. Oi, olen niin innoissani, kerrankin pääsen oikein hifistelemään tätä matkustusharrastustani! Pasila, täältä tullaan!

Erityistä riemua koin tutustuessani messukeskus.comissa Matkamessujen ohjelmaan, kun huomasin, että Latvia ja Riika esittäytyvät siellä monipuolisesti. Onhan Riika tämän vuoden kulttuuripääkaupunki. Riika on tänä vuonna myös Angatan vierailulistalla, sillä kaksi rakasta ystäväämme on muuttamassa sinne ensi viikolla. Toisen ystävämme kanssa olen käynytkin kerran Riikassa hurjassa nuoruudessani, ja se oli mitä mainioin reissu: budjettihotelli maksoi vähemmän kuin kakkulounas kahvilassa ja kävimme hienolla rämäjunalla Jurmalassa katsomassa vaaleanpunaisia huviloita. On todella mielenkiintoista tutustua Riikaan uudestaan messuilla ja sitten vierailla siellä oikein paikallisen oppaan opastuksella!

Minun muistoissani Riikassa oli yhtä hyvä meininki, kuin tässä esittelyvideossa. Inspiroitukaa, matkailun ystävät!

Rīga 2014 – European capital of Culture (Summer) from LTDA on Vimeo.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.