VALIKKO
23.7.2012 20:14

Minä olen nero

…koska en tee töitä maanantaisin!

Kokopäivätyön orjat maanantaisin kärvistelevät Karvisina työpaikoillaan, sillä välin kun minä vasta herään kahdeksalta ja teen kaikkea, mistä nautin. Miksi useammat ihmiset eivät halua tehdä osapäivätyötä? Voihan sitä sanoa, että ostin maanantait itselleni vapaaksi, jos nolottaa sanoa, että palkkani on nyt pienempi, kun teen osapäivätyötä.

Olen myös nero, koska pidän kesälomani tammikuussa. Heinäkuinen ja mahdollinen elokuinen vesisade ei vaikuta mielialaani lainkaan. Kylmä ja pakkanen taas vaikuttavat tummanpimentävästi, silloin on hyvä olla lomalla aurinkokohteessa koko helalomahoito.

Riittääkö kaksi oivallusta nero-tittelin hankkimiseksi?

Kommentit

 • Velma

  Mä voisin kanssa siirtyä osa-aikatöihin vaikka heti. Nyt kun oon tehnyt pätkätöitä, niin ei ole ollut varmaa valita, vaan on pakko ottaa se työ minkä saa. 🙁 Myös lomien pito talvella on aika hyvä idea. Mulla ei ainakaan ole hillitön tarve päästä kalenterin mukaan lomalle, vaan fiiliksen (joka tulee jostain syystä useammin talvella).

  • rosita

   Kun pätkä loppuu, niin ehkä seuraava työsi on jo osa-aikainen! 🙂

   Katsoimme äsken huonon leffan nimeltä Konttorirotat, mutta oli siinä jotain hyvääkin. Samaistuin ihan kympillä päähenkilön haavekuvaan enemmästä vapaa-ajasta, ja siitä, että kaikki aika ja nuori elämä menee ihan hukkaan töissä!

   Juu, tänä kesänä lähinnä säälittää, kun kokopäivätyöläiset niin on odottaneet sitä ainoaa neljän viikon vapaataan ja joka päivä vaan sataa. Ei kiitos kesälomalle Suomessa….

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.