VALIKKO
14.6.2014 22:11

Minimerimatka purjehtien Helsingissä

Minäkin vielä!

Rantapallossa ja Pallontallaajissa on nähty jo monta postausta merestä, kuunarista ja hymyilystä. Tässä on minun videontekeleeni keskiviikkoisesta purjehduksesta. Tällä kertaa kuva on oikeinpäin ja oikean levyinen, ja olen saanut lisättyä tekstejäkin pienimuotoiseen bloggaajien esittelyyn videolla (no okei, tekstit eivät näy mobiililaitteilla, mutta katselkaapa videota tietokoneella, tsih). Hyvä minä!

Kiitos Visit Helsinki, Rantapallo ja Fregatti Oy! Päivämme merellä oli iloinen!

image

Kommentit

 • Kthetraveller

  Ai vinde miten hieno video! Kiitos, välitit reissumme tunnelman todella onnistuneesti.

  • rosita

   Oi kiitos!

   Mukava kuulla, että kelpaa katsoa, olen niin innostunut nyt videoista! 🙂

 • SuviV

  Olipa tosiaan hienosti koostettu video!

  • rosita

   Kiitos!! Ilahduttaa niin kovasti kaltaistani videoaloittelijaa nämä kehut 🙂

 • Marimente

  Aivan upea video, katon tätä jo toista kertaa putkeen! 😀 Mä en ole vielä julkaissut yhtään videomateriaalia blogissa, ehkäpä vielä jonain päivänä, sillä tämän perusteella se vaikuttaa oikein kelpo mediamuodolta välittämään tunnelmia paikan päältä, kuten Kthetraveller myös aiemmin kommentoi. Ihana muistella näin keskiviikkoista purjehdusretkeä!

  • rosita

   Eikä, kiitos tosi paljon kommentistasi!

   Mä innostuin tekemään näitä videoita, kun ajattelin, miten hyvin ne sopii nimenomaan matkablogiin. Matkablogissa maisemat ja fiilikset on pääosissa, ja niitä pystyy välittämään just videokuvalla hyvin! Jos mulla olisi vaikka muotiblogi tai meikkiblogi, jossa pitäisi itse olla kameran edessä puhumassa jatkuvasti ja luomassa tunnelmaa, olisi kynnys videoiden tekemiseen paljon suurempi. Sitä paitsi itse luen mielummin sujuvaa tekstiä, kun katson epäluonnollista esiintymistä videokameralle. Matkablogi, tai pitäiskö sanoa matkavlogi, on kiitollinen viitekehys videoiden tuottamiseen.

   P.S. Pitää tunnustaa, että haaveilen kyllä Madventures-henkisistä juonnoista videoihin. Ehkä eräänä päivän olen puhunut tarpeeksi kauan peilin kanssa, niin että osaan joskus itsekin esiintyä edustavasti videoissani 😀

 • heartwavesdesign

  Moikka. Hyvinhän sä onnistuit! Jos haluat jotain vinkkejä videoiden koostoon niin yksi ainakin olisi sellainen, että kun valitset leikkauskohtaa (sit kun leikkaat vaikka sillä iMoviella) niin karsi koko ajan matskua pois eli tee tiukempaa ja tiukempaa leikkauskohtaa sillä periaatteella, että kysyt itseltäsi koko ajan voisko vielä enemmän ja enemmän leikata pois. Näin päädyt siihen kaikkein dramaattisimpaan kohtaan missä kannattaa leikata…(olikohan nyt selkeesti selitetty,,,hmm)…

  • rosita

   Moi! Kiitos vinkistä!
   Ymmärrän ajatuksen, kriittinen pitää olla. Tavallaan ei saa liikaa rakastaa videoleikettä vaan sen takia, että on itse kuvannut sen, vaan ihan rohkeasti ottaa ilmat pois leikkeistä.
   Jeee, ihanaa videoida! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.