VALIKKO
6.5.2012 19:16

MK-fanitus, joka päättyi pettymykseen

Edellinen Saara Aaltoon liittyvä postaukseni oli täynnä riemua, enkä olisi ikinä odottanut, että toinen tämän kevään suuri innostukseni päättyisi ikävästi. Olin (voi nyyh tuota imperfektiä, mutta se on totuus) valtavan innoissani myös amerikkalaisesta suunnittelijasta, Michael Korsista.

Olen edelleenkin sitä mieltä, että Korsin Desing on pysäyttävää. Omistan Korsin iPhone-clutchin ja olen siitä erittäin ylpeä. Se on niin kaunis. Kuten kaikki muutkin Korsin clutchit ja laukut. Yksinkertaisuudessaan ja puhtaissa linjoissaan upeita merkityksellisissä väreissään. Laukkujen lisäksi ihalen myös kyseisen suunnittelija kelloja ja koruja. Vielä eilen ihailin myös hänen upeita kenkiään. Löysin Shopbop.comista aivan upeat yksilöt!

Rakastan nähdä tuollaista upeaa luovuutta! Yksinkertaiset ja käytettävyydeltään varmasti ensiluokkaiset ja kertakaikkiaan kauniit! Noita kenkiä katsellessa sisälläni läikähteli lämpimästi. Ihana pähkinänruskea nahka yhdistettynä limenvihreään peilaavaan korkoon, upeaa desingia! Hehkuttelin kenkiä töissäkin ja näytin niitä innoissani työkavereille. Yhdessä sitten zuumailimme lähemmäksi kenkiä- ja silloin pettymyksen aalto vyöryi ylitseni. Käykääpä katsomassa kenkien liimauksia. Ne ovat kauheat. Suorastaan tyritty ja vasemmalla kädellä perjantaina ennen työajan loppumista huitaistu. Miten tämä voi olla mahdollista?! Miksi Korsilla ei ole toimivaa viimeistely-osiota tuotannossaan?! Miksi loistava idea pilataan hirveällä toteutuksella?!

On vääryys, etten voi nyt fanittaa täysillä Korsin koko tuoteperhettä. Kengät ovat nyt poissa laskuista, niin kauniita kuin ne ovatkin. Onneksi Korsia ei taida saada Suomesta muualta kuin Stockmannilta ja sinnekin on sisäänostettu vain mustia, tylsiä, suomalaista tanttaa miellyttäviä vaatekappaleita ja asusteita. Ei sitten harmita niin paljon, kun kaunista mutta räikeän laaduttomasti liimattua Korsia ei koko ajan kävele vastaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.