VALIKKO
20.9.2012 09:46

Monaco ja Pöllö-Nellin kassi

Eilen sain äitiltä taas viestin. Hän ei ole jäänyt vain Nizzaan, vaan paineli junalla sieltä Monacoon. Kateelliset kaukokaipuiset huokaukset jatkuvat. Muistelkaamme siis taas vuotta 2005, jolloin minäkin olin siellä. Onneksi on joskus nuorena matkustanut paljon, niin voi sitten näin vanhana muistella hyviä hetkiä (kiikkustuolin narinaa taustalla, tekohampaatkin kalisee).

Vietimme ystävien kanssa viikon St.Maximessa, mutta koska satoi melkein joka päivä, emme voineet nauttia rannasta tai uima-altaasta kuin kerran. Siksi teimme päiväreissuja autolla lähellä oleviin paikkoihin, kuten edellisessä postauksessa mainittuun Nizzaa, Monacoon, Antibesiin, Cannesiin ja St.Tropeziin.

Monacoon lähdimme toivottoman synkkänä päivänä, sillä olimme kuulleet, että Monacossa paistaa aina aurinko. Se on totta, koko muu Ranskan rannikko oli sateen peittämä, mutta Monacon kohdalla aurinkoista! Monacossa oli hyvää ruokaa ja hyvin pukeutuneita paikallisia. Kävelimme ympäriinsä ja kaikkein parhaiten on jäänyt mieleen Ferrareja myyvä autokauppa ja Pöllö-Nellin kassi. En muista, miksi sanoimme ystäväämme Nelliä Monacossa Pöllö-Nelliksi, mutta hän osti Palatsin alueelta ihanan liilan kassin, jossa oli punaisen keinuhevosen kuva.

Ajatelkaa, miten erikoista, että koko Monacosta on jäänyt selkeästi mieleen vain yksi kassi. Onkohan se Monaco sittenkään niin hohdokas paikka…

Kommentit

  • Pöllö-Nelli

    Voiskohan teidän äiti tuoda sieltä Monacosta mulle uuden kassin, kun se alkuperäinen taitaa olla jo hävinnyt? 😀

  • rosita

    Kah, Pöllö-Nelli itse!

    Pitää pyytää sitä tuomaan niitä! Eri väreissä! Useita!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.