VALIKKO
7.6.2013 10:30

Netin näkymätön bonuskortti ja lahjavitonen

Ostohyvitys.fi- niminen palvelu otti minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä kanssaan. Olen aiemmin maininnut olevani koukussa kaikenlaisiin Tuhluriprinsessat tyyppisiin telkkarista tuleviin talousohjelmiin, joissa on kaameita tarinoita kengillä ja irtoripsillä velkaantuneista köyhistä ja opetetaan kontrolloimaan omaa taloutta, tekemään budjetteja ja pitämään kulutuspäiväkirjaa. Tästä syystä olen intoutunut tilaamaan sähköpostiini Tarkan Markan uutiskirjeen, josta olen bongannut Ostohyvitys.fi-palvelun muutamaan kertaan.

”Rahaa takaisin verkko-ostoksista ilmaiseksi” kuvaillaan uutiskirjeessä Ostohyvitystä. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, joten tuon rahanpalautuksen takana täytyy olla vähintään joku monimutkainen laskentakaava, kuukausimaksu palvelun käyttäjälle tai muuta hankalaa. Näin olen ilmeisesti aiemmin päätellyt ja jättänyt mainoksen huomiotta. Kuinka väärässä olinkaan!

123_2

Näin se vaan kuulkaa menee. En ymmärrä, miksi koin palvelun jonkinlaiseksi rakettitieteeksi, samalla periaatteellahan toimii esimerkiksi S-ryhmän bonuskortti. Paitsi että Ostohyvitys.fi on käytettävyydeltään parempi palvelu varsinkin meille ikuisille matkailijoille.

Ostohyvitys.fi- sivustolle on koottu yli 400 nettikauppaa- ja matkatoimistoa. Omatoimimatkailijan tärkeimmät välineet, SuperSaver ja Hotels.com ovat mukana Ostohyvityksen diileissä, samoin kuin silloin tällöin ylihalvalla myytävät matkat Groupon CityDeal-palvelussa. Olen lähdössä kesän lopussa ystäväni häihin Tukholmaan ja varasin sinne lennot Ostohyvityksen kautta. Jaan kanssanne nyt jännittävän lennonvaraustarinani!

Lennothan voi hankkia osoitteesta SuperSaver.fi, mutta sen sijaan, että olisin mennyt kauppaan suoraan, liityin ensin Ostikseen. Näin:

oh_etusivu

Tuosta vain, nappia painamalla, ilman turhan montaa rekisteröintikysymystä. Kun olet kirjautunut sisään, eteesi aukeaa tällainen näkymä, jossa on kaksi tärkeää kohtaa:

oh_matkaisu

Kannattaa ensin mennä tuonne Oma sivu-osioon ja täydentää sinne tilinumeronsa, jotta rahaa rupeaa tilille ropisemaan. Sitten, hyvät matkatoverit, klikkaatte linkkiä ”Matkailu”. Sen jälkeen edessänne aukeaa valikoima matkailuun liittyviä nettikauppoja, joista valitsette itsellenne sopivimman, tässä tapauksessa SuperSaverin.

oh_supers1

Tämän jälkeen seuraa ratkaiseva kohta rahan takaisin saamisessa. SuperSaver- palveluun on mentävä Ostohyvitys.fi-sivuston linkin kautta, jotta ostoksestasi voidaan maksaa sinulle rahaa takaisin! Klikattuasi itsesi linkistä SuperSaveriin, älä myöskään poistu sivulta, ennen kuin olet maksanut ostoksesi!

oh_siirrykauppiaan

Huh, vaikein on nyt ohi. Nyt voit rauhassa tehdä ostoksesi SuperSaver-sivustolla ja toimia siellä kuten aina ennenkin. Maksettuasi matkasi, voit vaikka laittaa SuperSaver-sivuston ikkunan kiinni ja palata Ostikseen. Siellä sinua odottaa tällainen näky:

oh_ostoksen jälkeen

Jos olet tehnyt jo ostoksesi, tämä ei ole mikään vakava varoitus-ikkuna. Voit sulkea sen tuosta oikean yläkulman ruksista, ei huolta. Tämän jälkeen seuraa nettimatkashoppailusi loppuhuipennus. Menehän uudestaan Omalle sivullesi. Näet siellä ostohyvityksenä takaisin saamasi rahat:

oh_ostohyvitykset

Jos et näe sivuillasi heti ostohyvitystä, odota kärsivällisesti. Hyvityksen näkyminen sivuilla vie muutamasta minuutista muutamaan päivään, mutta kyllä ne sinne ilmestyvät pikkuhiljaa. SuperSaverin hyvitys näkyi sivuillani n. 10 minuuttia ostoksen teon jälkeen. Tilasin myös Rellunkulmasta imurin ja Timarcosta uikkarin kesän kunniaksi. On kyllä mukavaa, että lämpimänä kesäpäivänä voi tehdä muutakin, kuin juosta Giganteissta ja Seppälöissä ostoksilla!

Kun ostohyvitystä on kertynyt tilillesi 15 euroa, voit pyytää sen palautusta tilillesi sivuston kautta. Juuri tämä on mielestäni hieno piirre Ostohyvitys.fi-palvelussa; saat hyvitykset itsellesi oikeana rahana pisteiden ja lahjakorttien tai alennuskuponkien sijaan. Rahan voi käyttää ihan miten haluaa ja missä haluaa, eikä tarvitse metsästää vaikkapa oikeakirjaimista kauppaa tähän tarkoitukseen.

SuperSaverin tarjoama vitosen rahanpalautus on mukava summa, vuodessa tulee kuitenkin varattua matkoja vähintään kolmen kympin rahanpalautuksen verran. Vielä kun ajattelee, että ostohyvitysten lisäksi on olemassa esimerkiksi Hotels.comin 72 tunnin alennusmyyntejä, alennuskoodeja ja palkintoyö-ohjelma, joista saa jo etua, ja sitten vielä nämä rahanpalautukset siihen päälle! Kaltaiseltani pihiltä säästäjältä meinaa ihan happi loppua innostuksesta!

Eikä tässä vielä kaikki! Angatan lukijana saat viisi euroa lahjaksi ostohyvitys-tilillesi, kun liityt palveluun tämän kuvalinkin kautta:

angata2

Käykäähän hakemassa itsellenne viisi euroa! Iloisia nettishoppailuhetkiä Ostohyvitys.fin kautta kaikille!

Kommentit

  • rosita

   Oiiiih, voi Kiitos!!! Tuntuu niin hyvältä kuulla, että tykkäät jutuistani!!!

   Ja vielä tunnustus! Menen heti katsomaan, millainen se on! Mahtavaa, sun blogi kertoo Afrikan sydämestä! Miten mielenkiintoista! Kiitos Sahra!!!

 • Saana

  Ostohyvitys on hyvä, Bonari.fi on parempi. Tuosta linkistäni saat 20€ aloitusbonusta.

  • rosita

   Uuu bonari, en ole kuulluutkaan sellaisesta. Täytyy tutustua!

  • Liisa

   Molemmissa mukana 😀 Ostohyvitys tosin mielestäni selkeästi paremmin pelittänyt.

   • rosita

    Itse arvostan hyvää markkinointia ja minusta Ostohyvitys.fi on markkinoinut itsensä paremmin suurelle yleisölle. En liittynyt Bonariin. 🙂

  • Pecsu

   Kannattaa vertailla, joistakin kaupoista saa Bonarista isomman bonuksen.

   • rosita

    Ei maksa vaivaa, olen jo niin tyytyväinen ostohyvityksen käyttäjä, että minut on yhtä vaikea houkutella sieltä pois, kuin saada soneralaisia dnan käyttäjiksi.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.