VALIKKO
16.11.2012 19:36

Nyt olis halpoja lentoja Senegaliin

Viime postauksen kuva-arvoituksen oikea vastaus on Senegal, Dakar!

Tarkemmin sanottuna kuvassa ollaan Yarakh nimisessä kaupunginosassa, joka sijaitsee yhdellä Dakarin roskaisimmista rannoista. Yarakhissa asuu paljon kalastajia ja Yarakhin kalamarkkinoilta voi aamuisin ostaa mitä mielikuvituksellisimman näköisiä kaloja ja katkarapuja. Kalat on pyydystetty kauempana merellä, ei sottarannassa. Rannat ovat roskaisia siksi, että ihmiset heittävät melkein kaikki roskansa mereen, kun eivät jaksa odottaa roska-autoa montaa päivää. Dakarissa ei tosiaan ole kuin yksi siisti ranta N’gorin saaressa. Almadiesin ja Grand Yoffin alueella on myös uimarantoja,mutta nekään eivät ole tiptop-kunnossa.

Jos Senegalissa haluaa rannalle, kannattaa matkustaa sadan kilometrin päässä Dakarista sijaitsevaan Salyn kylään. Siellä on aivan ihanaa!

Nyt Senegaliin pääsee halavalla! Lempparilentoyhtiöni CorsAirFlyn uusimmassa uutiskirjeessä kerrotaan talven huippuhinnoista: meno-paluu Pariisista Dakariin maksaa 480€! Helsinki-Pariisi-Helsinki väli maksaa esimerkiksi tammikuun lopussa alle 170€, joten yhteishinta lennoilla jää noin 150€ halvemmaksi, kuin mitä yleensä Helsinki-Dakar lennoista joutuu maksamaan. Ihan hienoa!

Tästä lentoja ostamaan, olkaa hyvä: http://www.corsair.fr/vol/offres-speciales/promotions-billet-avion

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.