VALIKKO
31.8.2012 16:45

Ohituskaistaa kahtasataa Haukiputtaalle

Ennätys! Pääsimme kerrankin lähtemään kohti Oulua Jyväskylästä ihmisten aikaan! Kello on neljä ja olemme ajaneet jo ainakin sata kilometriä, mahtavaa. 

Olisimme mielellämme lähteneet painamaan bussilla kohti Oulua, mutta halpabussiyhtiö Onnibus myy lippuja halvalla vain, kun ne ostaa hyvissä ajoin etukäteen. Onneksi saimme mukaan kimppakyytiläisen. Nyt tätäkin matkaa voi kutsua eko-matkaksi! Minulla on myös Eko-kaupasta ostettu Eko-lahja Eko-ystävälleni, joka odottaa ensimmäistä luomuvauvaansa. Vauvan nimeksi tulee Eko-Petteri. 

Välillä Jyväskylä-Oulu on vain metsää. Silloin tällöin tulee vastaan huoltoasema, jonka vieressä on taajamakyltti. Yleensä huomaat olevasi jollain -kannaksella tai -pudaksella, kuten pihti- sellaisella. Näinä hetkinen onnittelen itseäni siitä, etten asu kyseisellä paikkakunnalla. 

Sipsit loppu, karkkia onneksi riittää. Enää 200 kilometriä  jäljellä.

Kommentit

 • sara

  Hah Jkl-Oulu-väli todellakin on pelkkää metsää 😀 ennen en oo sitä hirveesti tullut aatelleeks, mut matkalla lentokentältä kotiin Ouluun päin jenkkikesän jälkeen hämärässä sadevihmassa se oli kyllä masentavin mahdollinen lasku Suomi-elämään.

  • rosita

   Voin kuvitella tunteesi! Kannakset ja pudakset ei toivota tervetulleeksi, ne ei vaan välitä!

   Mä aina ajattelen Jkl-Oulu välillä, että miks Suomi ei ota enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja päästä helpommin tänne niitä harvoja, jotka Suomeen haluaa tulla. Tuollakin välillä olis tyhjää elin- ja asuintilaa vaikka muille jakaa! Vaara on tietysti se, ettei kivat ulkomaalaiset halua jäädä, jos ne joutus asuun vaikka jossain tuhannen Viitasaarella….

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.