VALIKKO
31.12.2013 20:00

Ostakaamme ruotsalaisten halvat laivaliput pois

On tapahtunut jotain odottamatonta. En ole lähdössä aurinkomatkalle äkkilähdöllä Tenelle tai muuallekaan. Ostamamme matka suuntautuu kyllä eteläiseen ilmansuuntaan, mutta ei kovin kauksi. Jotta välttäisimme suoraan kertomisen tylsyyden ja hyödymme hypettämisestä, seuraavassa audiovisuaalinen vihjesetti kohteemme arvaamiseksi.

stockholm

Tukholma! Lento-laiva-laivan buffa yhdistelmällä! Wa-pa-da-pa-dap, Wa-pa-dapa-dap! Tämä suomalais-ruotsalaisen kulttuurin helmi valikoitui kohteeksemme, sillä saamme helmikuussa vieraita Ranskasta. Kahden Helsingissä vietettävän viikon aikana he näkevät myös Tukholman. Lennämme norjalaisin siivin BravoFlyn lentohaun kautta ostettujen hirvittävän halpojen lippujen kanssa perille ja palaamme jollain niistä sinisistä laivoista, joiden tunnaria pääsitte vihjeosiossa kuuntelemaan. Vinkkinä kaikille halpojen lentolippujen ystäville: BravoFlysta tehtyihin lentolippujen ostohintoihin saa erityisalennusta, jonka ansiosta lentoliput saattavat tulla muutamia euroja halvemmaksi kuin suoraan lentoyhtiön omilta sivuilta ostettuina. BravoFly kuuluu myös Ostohyvitys.fi palveluun, joten lippujen hinnasta voi sitäkin kautta saada vielä viisi euroa bonuspalautuksia tililleen.

Vielä toinen säästövinkki. Kauhistuin laivamatkan yli 200 euron hintaa Tallink Siljan nettisivuilla, ja päätin huvikseni naputtaa osoitteeksi firman ruotsalaisille suunnatut sivut. Tein haun samoilla tiedoilla samalle päivälle ja kappas – sama laivamatka oli siellä myynnissä hintaan 80 euroa! Heja Sverige! Miksiköhän asia on näin? Oli miten oli, nyt on halpoja lento- ja laivalippuja taskussa ja edes jokin matka edessä, jota odottaa.

Miten mukavaa!

Kommentit

  • Maarit Johanna

    Oho!? Kiitos vinkistä 😀 olen itekin kauhistellut risteilyjen tyyriitä hintoja..

    • rosita

      Ole hyvä! 🙂 Jos Silja Line kuvittelee karkottavansa huonosti käyttäytyvät suomalaiset risteilyaluksiltaan kalliilla hinnoilla, tuo katala juoni ei tule onnistumaan! Kyllä me nyt aina sen verran ruotsia osaamme, että voimme edullisen risteilyn varata. 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.