VALIKKO
6.6.2012 08:58

Pakkoekolomailua

Tänä kesänä emme matkusta lentokoneella mihinkään. Siirrämme lennottomuudesta säästyneitä rahoja ensi talven varalle, jotta pääsemme lentämään pois pidemmäksi aikaa.

Lentokonettä edullisempia ja ekologisempia kulkuvälineitä voimme kuitenkin käyttää. Jäljelle jäävät matkantekovälineet ovat siis laiva, juna (ei,ei bussi, kaksi aikuista ei voi Suomessa matkustaa 50 kilometriä pidemmälle bussilla niin, ettei hinta olisi jo verrattavissa lentolipun hintaan johonkin Kesi-Eurooppaan), ja joka kesän klassikko – polkypyörä. Ennen olen ajatellut, että kypärän käyttö vie pyöräilystä kaiken sen ilon, jonka siitä voi mahdollisesti saada, mutta näin vanhemmiten on kypäräkapinakin kaikonnut. Asumme mäen päällä, ja mäkeä alas kaahatessa ilman kypärää vallitsee pelko. Näin käy kun vanhaksi elää, tai siis ei tarvitse edes kolmeakymmentä täyttää kun käyttää jo kiltisti kypärää ja pesee meikit pois joka ilta. Voi voi.

Me siis matkailemme ekologisesti tänä kesänä ja syömme kasvisruokaa (paitsi eilen mun mies osti kanaa, kun sen teki niin mieli sitä, haha). Oletteko katsonut Suomi-tytöt New Yorkissa-sarjaa ja tutustuneet Annabellaan? Siinä vasta ekovegaaniluomu-ihminen! Kaikkea sitä tosiaan näkee ja kokee kun vanhaksi elää.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.