VALIKKO
17.3.2013 11:12

Pariisissa paleltaa

Viikonloppumme Pariisissa on sujunut vilistumisen merkeissä. Kävimme heti tänne tullessamme katsomassa Eiffel-tornia ja ottamassa ihania kuvia siitä. Vaikka joimme kupit kuumaa viiniä ja söimme creppejä Eiffelin lähellä, niin palelimme. Pariisissa oli perjantaina niinkin kylmä, kuin kolme astetta ja tuulista. Tuo ilmanala tuntui jäätävältä ja nyt olen flunssassa ja olen näköjään yön aikana niellyt villasukan vahingossa.

Lauantaina tapasimme bambarankielisessä konferenssissä vaikka sun ketä vanhoja tuttuja! Barcelonan ystävät olivat paikoilla, samoin Malissa asusnut ranskalainen perhe, jolla on nyt yhden lapsen sijasta kaksi ja mieheni isän hyviä ysviä Malista ja Ranskasta. Oli kertakaikkisen mukava päivä tuo lauantai. Illalla katsoimme uuden ystävämme kotona Ranskan Voicea, siellä on Garou tuomarina, juhuu!

Nyt on sunnuntai ja meidän viimeisen Pariisin päivän aamu. Ehtisimme vielä tänään käydä katsomassa Pariisissa jotain, mutta tämä flunssa saa vähän mehuja pois lingostani. Jos ulkona olisi lämmin, lähtisin sinne samantien, mutta kun mittari näyttää vain 6 astetta ja on pilvistä, niin ei niin innostu ulkoilmakohteista samoin kuin 15-asteisessa Espanjassa.

Mitenkähän innostun mistään siellä miinus-astisessa Suomessa? Minua suorastaan huolestuttaa se, että joudumme palaamaan jo ensi keskiviikkona. En ole vielä valmis luopumaan ihanasta Elchen kodistamme ja auringosta!

Tässä teille Garoun tulkitsemana hyvästit. On niin surullista lähteä pois Elchestä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.