VALIKKO
6.1.2013 22:26

Parrrrrtoja ja perrrrrrruukkeja! Pistetään porrrrrukka naurrrrramaan.

Täältä Elchestä on puolen tunnin ajomatka Torreviejaan. Torrevieja on Valencian Ipanema ja menimmekin sinne eilen juhliin.

Torreviejaan tullessa neonvalot loistavat vastaan myös näin talviaikaan, vaikka eletäänkin kylmää kautta. Meidät oli kutsuttu 60-luvun teemajuhliin viisikerroksiseen hissillä varustettuna kartanoon ystäviemme luokse. Erityisesti juhlissa olevat naiset olivat panostaneet pukeutumiseen, onneksi minulla sattuu olemaan täällä mukana mummolta saamani ihka aito 60-lukulainen pallohame!

Vaikka en ole ujo tai missään tapauksessa hiljainen, Torreviejan juhlissa olin muihin ihmisiin verrattuna melkoinen hissukka. On se mahtavaa, miten ihmiset puhuvat ja nauravat kaikki yhteen ääneen ja tauotta! Hyviin juhliin tarvitaan täällä nähtävästi vain irtopartoja, jättiafroperuukkeja, valtaisia aurinkolaseja, ruokaa ja musiikkia. Pääsimme pitkästä aikaa tanssimaan mieheni kanssa bachataa, oli kivaa! Katsellessamme kolumbialaisten ja uruguaylaisten salsaamista, aloimme taas haaveilla matkasta Etelä-Amerikkaan. Kyllä ihmisen on nähtävä maanosa, jossa tanssimisesta näkee sydämen riemun.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.