VALIKKO
17.3.2014 08:08

Pihi säästäjä testaa: Kampaamot Tallinnassa

Blogiini siirrytään ylivoimaisesti eniten hakusanoilla ”halpa hieronta Tallinna”. Massaazikooli Tallinnassa on yleensä ehdoton suosikkikohteeni kyseisessä kaupungissa, mutta tänään haluan uudet hiukset.

Etsiskelin kivan näköistä ja tietysti edullista kampaamoa Googlen avulla ja seulani läpäisi seuraavat kolme kampaamoa:

1) Katleri 25

2) Sinine Salong

3) Pikk 40

Katleri 25 innostuin heidän aktiivisesti päivittyvän Facebook-sivunsa ansiosta, josta löytyy niin kuvia kuin videoitakin kampaamon toiminnasta. Heiltä löytyy myös Wella Illumina-sarjan värejä, joilla olisin tahtonut hiukseni käsiteltävän. Otin kampaamoon yhteyttä sähköpostitse, enkä ole saanut heiltä vielä tänäkään päivänä vastausta ajanvarauskyselyyni. Olisi ehkä kannattanut laittaa viestiä myös Facebookin kautta, mutta halusin testata kaikkien kolme kampaamon tavoitettavuutta sähköpostitse. Kirjoitin sähköpostin englanniksi, joten voi myös olla mahdollista, että venäjän tai viron kielellä kirjoitettu posti olisi saanut parempaa vastakaikua.

Sinine Salong vastasi sähköpostitse minulle kaikkein nopeimmin ja erityisen ystävällisesti. Sähköposti sisälsi tarkat paikalle saapumisohjeet ja sähköposti oli kirjoitettu suomeksi. Sinine Salong ei ole pelkkä kampaamo, vaan kokonainen kauneuskeskus ja spa-hoitoja tarjoava pytinki. Paikka sopii kielitaidottomalle matkailijalle, joka haluaa kaiken helposti saman katon alta, tai kaveriporukalle, jotka haluavat samaan aikaan käydä kaikki jossain hoidossa. Itse en ole kuitenkaan Sinine Salongiin menossa. Miksi? En pitänyt heidän nettisivuistaan!

Valitsin siis kampaamon nimeltä Pikk 40. Heidän nettisivunsa olivat rauhallisen tyylikkäät, eivätkä laimeat, kuten edellä mainitussa tapauksessa. Löysin myös googlettamalla blogikirjoituksen käynnistä kampaamossa, ja kaikki näytti hyvältä: kampaus ja leikkaus, sekä kampaamon kaunis sisustus. Pikk 40 vastasi aikataulukyselyyni hitaammin, kuin Sinine Salong, mutta kuitenkin saman vuorokauden sisällä. Paikan nettisivuista löytyy niin viron, suomen kuin englanninkielinenkin versio, ja sain sähköpostikyselyyni vastauksen englanniksi. Olin kirjoittanut heille suomen ja viron sekoituksella, ei ilmeisesti ollut kovin vakuuttavaa!

Minua jännittää! En ole värjännyt hiuksiani neljään vuoteen ja tänään se tapahtuu! Laivamme lähtee kohti Tallinnaa tänään klo 11:30. Lähden tästä valmistautumaan koitokseen ja kirjoitan myöhemmin tuloksista.

Jännittää!

Kommentit

 • tatjaana

  Oletpa rohkea, kun uskallat Tallinassa väräyttää hiuksesi. Sano kuitenkin ohjeeksi: ei keltaiseksi. Sen sanon aina ensimmäiseksi myös Suomessa. Mielenkiintoista kuulla tuloksesta. Itse toivun juuri lonkkaleikkauksesta ja noin kuuden viikon kuluttua leikkuutan ja värjyytän hiukseni. Aion sanoa: ei keltaiseksi, mutta ei myöskään harmaaksi vaan puhtaan valkoisia raitoja, kiitos.

  • rosita

   Kyllä, minä olen tällainen innokas riskinottaja! 😀 Pyysin vielä piheyspäissäni harjoittelijaa kampaajakseni, sillä heidän tekemästään työstä saa 20% alennusta. Saa nähdä miten mun käy!

   Väreiksi olen valinnut muodikkaan Rose goldin vaaleilla raidoilla tai ombre-värjäyksellä, huonoimmassa tapauksessa mulle tulee kelta/pinkki-hiukset! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.