VALIKKO
19.3.2014 23:00

Pihi säästäjä testaa: persikkahiusten Pikk 40 Tallinnassa

Testaus on ohitse ja tulokset mieltä ylentäviä!

Ennen ja jälkeen:

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä kuvia näitä kuvia katsellessa en voi käsittää, miksi en ole mennyt kampaajalle jo esimerkiksi kaksi vuotta sitten värjäämään hiuksiani. Voi maantienharmaus sentään! Kuten kuvasta näkyy, Pikk 40 Tallinnassa on hyvä kampaamo, suosittelen.

Kampaamokäynti alkoi kuitenkin huolestuttavina merkeissä. Olin valinnut tosisäästäjänä harjoittelijan kampaajakseni (-20% hinnoista) , joka tarvitsi vanhemman kollegan konsultaatiota ennen värjäysprosessin aloittamista. Tulin heti juttuun harjoittelijan kanssa, ja hän ymmärsi oikein hyvin, että haluan liukuvärjäyksen tai osaraidat päähäni vaalean pohjavärin lisäksi. Valitettavasti paikan vanhempi työntekijä ei ymmärtänyt lainkaan hiustenvärjäysideaani. Hän puhui viroa harjoittelijan kanssa, joten en ymmärtänyt heidän käymäänsä keskustelua, mutta tuntui siltä, että vanhemman kampaajan mielestä olisi suorastaan kauheaa ja todella outoa halua värjätä puolet hiuksista toisella värillä, ja vieläpä pinkillä. Mamma sanoi minulle, että älä laita pinkkiä hiuksiisi, se ei edes pysy päässäsi kauaa, vaan haalistuu heti. Vastasin, etten halua pinkkiä, vaan sellaista muodikasta Rose gold väriä hiuksiini, enkä välittäisi haalistumisesta. Hän käski minun valita jotakin luonnollisempaa, mutta pistin taas vastaan, sillä hiukseni ovat olleet nyt neljä vuotta luonnollisemmat kuin kompostointia harrastava nudisti takapihallaan. Haluan värejä ja uutuuden hehkua! Kampaajamamma jatkoi puputtamista harjoittelijalle, joka jäi lopulta odottamaan, että toinen työntekijä saapuisi paikalle häntä auttamaan. Pian paikalle saapuikin nuori nainen, joka ryhtyi saman tien opastamaan harjoittelijaa värien sekoittelussa ja värjäystaktiikassa. Kun harjoittelija sitten alkoi sutia väriä päähäni, se kävi nopeasti ja taitavasti.

Olin googletellut hiuksia hakusanoilla Rose gold, peach hair ja ombre Rose gold. Näytin kuvia kampaajien inspiraatioksi ja kiitos nuoremman kampaajan, olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Arvostan sitä, että kampaaja kunnioittaa tahtoani ja keksii keinon toteutukseen juuri minun hiuksilleni. Värjäys ja leikkaus maksoi 50€, iloinen hinta onnistuneista hiuksista!

Lienee selvää, että niille, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen hiuksilleen ja jotka arvostavat määräysvallan ottavaa kampaajaa työssään, paikan vanhempi työntekijä on varmasti sopiva kampaaja. Meille itseideoiville seikkailijoille suosittelen nuorempaa polvea ja mukavaa harjoittelijakampaaja Michelleä lämpimästi. Oi Tallinna, mitähän tarjoamaasi testaisin seuraavaksi…

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.