VALIKKO
11.11.2012 23:15

Pikku-Eeditin harmaa puutarha

Näin sunnuntain kunniaksi haluaisin taas suositella ohjelmaa Ylen Areenasta – tästä sunnuntaisuosituksesta on näköjään tullut perinne!

Grey Gardens on tositarina kahdesta hullusta kissa-naisesta. Se Simpsoneiden kissamuija on varmasti karikatyyri Iso-Edith ja Pikku-Edith Bealesta, jotka elivät Itä-Hamptonsissa talossa, jota kutsutaan nimellä Grey Gardens. Sen lisäksi, että heidän kanssaan talossa asui parhaillaan 52 kissaa ja 7 pesukarhua, Pikku-Edith Beale oli itse Jackie O. Kennedyn serkku! Olen valtaisa Jackie O-fani (karaokessa lauloin joskus innoissani nimellä Jackie ja kerran innostuin niin, että muutin ulkonäköni ja tyylini niin jackiemäiseksi, kuin mahdollista), joten kaikki audiovisuaalinen materiaali, joka jotenkin liittyy häneen, kiinnostaa minua kuin kevätjää ruosteista Ladaa!

Pikku-Edithin äiti Iso-Edith ei suostunut myymään Grey Gardensia missään vaiheessa elämäänsä kenenkään suostutteluista huolimatta. Talo oli kuulemma ainoa paikka maailmassa, jossa hän saattoi olla oma itsensä. Grey Gardens pääsi ränsistymään niin pahasti, että terveysviranomaiset laittoivat talon purku-uhan alle; talo olisi siistittävä tai purettava, sillä läävästä lähti niin kauhea haju, että se häiritsi naapureita. Onneksi Jackie sai tietää asiasta ja maksoi talorempan kissa-tädeille.

Pikku-Edith oli muuten aikansa fashionista ja jostain ihmeen syystä hänen tyylistään tulee mieleen 5 inch and upin Sandra! Ehkä se on se oversized-turkki, joka näkyy Grey Gardens- leffassa vähän väliä Pikku-Edithin päällä…

Katsokaahan siis Grey Gardens-elokuva Ylen Areenasta! Pääosassa Pikku-Edithinä on Drew Barrymoore!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.