VALIKKO
5.10.2014 17:34

Rakas Praha

image

Elän todellista nousukiidon aikaa bloggarina tällä viikolla: Viikon bloggariesittelyn ja jo yhden vieraskynäpostaksen lisäksi saan esitellä toisen mokoman!

Popot Pogoillen on verrattain uusi matkablogi Rantapallossa, joka on lähtöisin hyvin kokeneen kirjoittajan näppäimistöltä. Anna-Pogo kirjoittaa lähes tutkivaa matkablogia ja on hyvin mielenkiintoinen persoona ajatuksineen. Niin, ja tosi mukava ihminen. Hän pitää blogissaan #jazzkaupunki-sarjaa, jossa tutustutaan ympäri Suomen ja ympäri maailman kaupunkeihin, joihin liittyy olennaisesti jazz. Praha on yksi näistä kaupungeista, ja minä sain kunnian vieraskynäillä postauksen aiheesta.

Se löytyy täältä, käykäähän lukemassa: #jazzkaupunki Praha. Postausta oli ennätyksellisen ihanaa kirjoittaa, sillä oli upeaa muistella Prahaa. Tuli mieleen luistelut ja jazzit, divarit ja taidemuseot. Taidan lähteä tutkimaan internetiä, jospa sieltä löytyisi edullinen matka ihanaan Prahaan. Sinne haluan palata useasti!

Kommentit

  • ananas2go

    Kiitos kiitos! Mukavaa, että sain sinusta ensimmäisen vierailevan kirjoittajan blogiini.

    Sillä välin kun huolehdit liikenteestä pogoileviin popoihin, olin blogi- ja jazzmatkalla Helsingissä ja Tallinnassa ja kuulin jotain tosikiintoisaa. #jazzkaupunki-sarja on jatkuakseen.

    • rosita

      Onpas jännittävää! Odotellaan! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.