VALIKKO
26.9.2012 18:47

Repsahdin! Mistä vertaistukea?!

Miten tässä taas kävi näin? Olen taas mennyt ja tehnyt sen. Olin lujasti päättänyt, ettei näin kävisi, ja silti… Tässä sitä taas ollaan. Ryanairin Tampereen terminaalissa.

Halvat hinnat ja riipivä matkustuksenkaipuu selättivät itsehillintäni. Olen ollut jo kaksi vuotta kuivilla, enkä olisi arvannut, että mopo karkaa tässä vaiheessa käsistä. Ryanair on ollut Angatan mustalla listalla aina. Oikeastaan Angatan musta lista perustettiin Ryanairia varten.

Olemme menossa Kaunasiin. Se on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja siellä on eläintarhassa kirahvi. Huomenna pitäisi säätiedotuksen mukaan olla 23 astetta lämmintä! Kirahvi ja lämpö toivottavasti kompensoivat Ryikkis-lennon epämukavuudet. Nyt on turha valittaa ryikkiksestä; itse olen itseni tuonut tänne.

Tänään hankimme kokemusta myös halpabussilipuista. Pääsimme Tampereelle asti vitosella ja olimme tyytyväisiä. Hyvä Expressbuss!

Kommentit

 • Velma

  Toi kirahvi-perustelu on vaan niin paras! 😀 Mä taas olen menossa Kölnin eläintarhaan norsujen takia, mutta on siellä onneksi kirahvejakin (ne korvaa ne pandat mitä mä en pääse näkemään).

  • rosita

   Ai Kölnissä on NORSUJA?!

   Sinne on päästävä! Kaunasin eläintarhan esitteeseen on kuvattu norsuja, vaikkei niitä siellä olekaan! Hämäystä…

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.