VALIKKO
22.2.2013 23:07

River Viiperi on varastettu!

Tänään minulla oli mitä rentouttavin aamupäivä.

Olen ollut melkoisen nuuka laittamaan rahaa itseeni. Olen oikein kituuttanut ja ollut niiin snål, että sivustakatsojia on saattanut jopa säälittää, kun en millään ole raaskinut itselleni laittaa vaikka aitonahkaisia kenkiä, vaikka olisin tarvinnut. Olen jo aikaa sitten päässyt eroon liiallisesta, roopeankkamaisesta piheydestä. Hyvä tarjous, halvat hinnat ja suuret alennukset saavat kuitenkin silmäni kiilumaan innosta laatukaman eteen sattuessa.

Tämän päiväinen saiturin onni oli edullinen hieronta. Ajatelkaa, 90 minuuttia lihasten rentouttamista 22€! Oi miten olin onnessani ja voi miten hyvää se teki siestasta vieroitetulle kropalleni!

Angatan luetuin postaus on tilastojen mukaan se, jossa kerron Tallinnan halvimmasta hierontapaikasta. En siis ole Suomen ainoa pihistelijä, ja siksi jaankin Alicanten ympäristössä oleskeleville kaltaisilleni vinkin: Elchen kaikissa hierontapaikoissa on joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia! Paikka, jossa kävin tänään oli ilmeisen vastikään remontoitu, siellä tuoksui hyvälle ja soi niin unettava musiikki, että jopa Routalemmen jorinat jäävät toiseksi. Hoitola sijaitsee osoitteessa Carrer del Capità Antoni Mena ja sen nimi liittyi jotenkin Bambuun… Elchen Body Zenterissä on myös kivoja tarjouksia perushieronnoille.

Ai että miten otsikko liittyy halpoihin hierontoihin? No siten, että luin (eli katselin julkkisten kuvia) jotain espanjalaista juorulehteä bambu-hierontapaikan odotushuoneessa tänään ja siinä lehdessä espanjalaiset ovat ihan omineet Riverin itselleen! Espanjalaiset toimittajat esittivät Paris Hiltonin poikaystävän ESPANJALAISEKSI malliksi! Ei ei ja ei! River on suomalainen! Juu juu, hän on syntynyt Ibizalla ja isä on spanski, mutta Suomen lain mukaan ulkomailla suomalaisesta äidistä syntynyt lapsi saa automaattiesti Suomen kansalaisuuden. Riitta Viiperi ei ole siis voinut synnyttää kuin suomalaisen Riverin! Espanja, ette ota meiltä meidän kuuluisaa Paris Hiltonin suomalainen mallipoikaystävä-julkkista!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.