VALIKKO
15.4.2012 20:36

Rytmitaju koetuksella

Olin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni flamenco-tunnilla!

Oli jänniä taputus- ja koputussarjoja ja pikkurillien ohjaamia rannepyörähdyksiä. Flamenco-tanssijat laskevat kahteentoista ja taputtavat joka tahdin ja jalat koputtavat eri tahdeilla riippuen siitä, millaista rytmiä tehdään. Tahtisarjoja on monenlaisia, me opiskelimme eilen kahta sellaista. Täytyy tunnustaa, etten oppinut laskemaan tahteja, mutta kuuntelemalla tarkasti saa koputukset paikalleen.

Koska en yleensä tosiaan käy Flamenco-tunneilla, olin paikalla balettitossuissa, sellaisissa pehmeissä, ei kärjellisissä. Muilla osallistujilla oli upeita flamenco-kenkiä! Ilokseni vain yhdellä tanssijalla oli mustat kengät ja toisilla violetteja, punaisia ja vihreitä flamencokenkiä. Sateenkaaren värinen kopistelu on inspiroivempaa kuin musta.

Minä voisin käyttää liiloja flamenco-kenkiä ihan ilokseni kesällä. Niillä kopistelisin menemään niin että katu raikaisi.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.