VALIKKO
13.6.2014 00:23

Se Rosita, jolla on se A:lla alkava blogi

Blogini nimi tarvitsee oman promootiokampanjan.

Ymmärsin asian osallistuessani eilen Visit Helsingin ja Rantapallon järkkäämille bloggareiden kekkereille. Purjehdimme Helsingin edustalla Linden-purjelaivalla ja kävimme Lonnan saarella. Oli hauskaa tavata bloggareita, joihin oli tutustunut jo etukäteen täällä internetissä. Oli jännittävää kysyä uuden kasvon nimeä ja sitten sitä tärkeintä kysymystä: ”Mitä blogia sä kirjotat?” Jo ennestään kiinnostavia blogeja on nyt vielä houkuttelevampaa lukea, kun tietää sen tyypin siellä näppäimistön äärellä. Omalla kohdallani nämä tutustumissessiot menivät tosin tähän tyyliin:

Bloggaajakollega: ”Kiva tavata, Rosita. Mitä blogia sä kirjotat?”

Rosita: ”Kiitos samoin! Mun blogin nimi on Angata.”

Bloggaajakollega: (Kohottaa kulmakarvojaan) ”Ai An…. Mikä??”

Rosita: ”Angata. Se on Rantapallossa. Angata on sen nimi.”

Bloggaajakollega: ”Okei, just. Se on varmaan aika uusi blogi/en ole varmaan lukenut sitä/ei ole jäänyt mieleen.”

Hyvät bloggaajakollegat, ymmärrän! Angata on bambarankieltä, se ei ole mieleenpainuva nimi näillä leveysasteilla. Se lausutaan Ankata, joten vaikka nimen lukisikin tarkkaan ja painaisi mieleen, saattaisi äng-äänten puuttuminen hämätä muistia. Siksipä linkkaan tähän laulun, jossa lauletaan monta kertaa blogini nimeä. Laulakaa mukana, kyllä se sitten jää mieleen! Kelatkaapa biisi suoraan kohtaan 01:26. Valmiina, kaikki yhdes koos! Angata, on y va!

Lauleskellessanne voitte samalla ihastella ihanaa Lonnan saarta. Uskon, että saarella yksin asuvan työntekijän aamut ja iltahetket ovat inspiroivia. Jo asian ajattelemisesta tulee hykerryttävä olo. Luulen, että jos asuu kesän yksin saaressa, voi sen jälkeen keksiä jotain suurta tai löytää jotain uutta. Kesä saaressa on varmasti mitä loistavin alku syksyn seikkailuille!

image

image

image

image

Kommentit

 • Kthetraveller

  Ihania kuvia, oli tosiaan kiva nähdä sinuakin blogin takaa. Nämä Rantapallon ja muiden tahojen järjestämät yhteiset tilaisuudet on tosi kivoja jo senkin takia, että pääsemme nauttimaan hyvästä seurasta 🙂

  • rosita

   Moi, kiitos kommentistasi!

   Sanopa muuta, oli niin hauskaa ja elämyksellistä! Toivottavasti Rantapalllaiset suunnittelevat parhaillaan seuraavaa tapaamista 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.