VALIKKO
27.2.2012 10:15

Sinun piti kävellä kanssani

Nyt hän on löytynyt!

Herkkä tulkitsija, upea ääninen laulaja ja persoonallinen esiintyjä!

Eikä häntä löytynt Idolsin, The Voice of Finlandin tai Uuden Musiikin kilpailun finaalista!

Puhun nyt Lassi Valtosesta. Lassi Valtosella on ärrä-vika, vuokrat rästissä ja mahtavaa musiikkia. Lassi Valtonen on Muusikko sanan jokaisessa merkityksessä. Kuunnelkaa Lassia ja ostakaa Lassin uusi levy Kukin tyylillään. Minua koskettaa Lassin levyllä eritoten kaksi laulua, Sinun piti kävellä kanssani ja Pispala. Kuunnelkaa tuosta alhaalta niistä toinen. Hyvä Valtosen Lassi!

watch?v=u0FSlyDLZRY&feature=related

 

Kommentit

 • Esteri

  *kröhöm*, itse asiassa jos tarkkoja ollaan Lassi Valtonen kyllä löyty Idolsista 😉 pääsi finaaliin, mut jättäytyi pois hankittuaan jo vankan kannattajakunnan ja sai näin hienot mahikset levyn tekoon.
  Eikä siinä mitään, hattua nostan kyllä, mut ei se varmaan muuten ois päässy levyä tekeen vielä. 😀

  • rosita

   Niin, mutta sieltä Idolsin finaalista-finaalista, jossa on enää 3-4 tyyppiä jäljellä, sieltä ei Lassia löytynyt. Lassia ette siellä nähneet. Kävelemään lähti kilpailusta Lassi, nauraen kilpailusta lähti sielukas laulaja Lassi. Popparit jätti sinne piiriä pyörimään, itse levysopimusta kirjoittamaan. Kirjoittamaan kultaisella kynällä, kumittaa ei aio, pyyhinkumia arabimaasta ostaa ei Lassin tarvitse. Dubaihin lentää Repomiehen vaimon kanssa kamelilla ratsastamaan……

 • NiinaK

  heeii, mä kans bongasin jokin aika sitten ton ”sinun piti kävellä kanssani”- biisin ja tykästyin heti! missä lassi on piilotellut tähän saakka?!

  • rosita

   Lassi on piilotellut Tampereella!! Hurrraa Tampere, Suomen paras kaupunki!!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.