VALIKKO
4.3.2015 21:57

Sokos Hotel Villa – Hotelli, joka ei näytä Sokos-hotellilta

Tampereen-juttuja on vielä varastossa muutama!

#bloggaritmansessa-tapahtumassa saimme nauttia niin yksityisen Dream Hotellin, kuin ketjujen kuninkaan, Sokos-hotellien vieraanvaraisuudesta. Sokos Hotel Villa sijaitsee samaisen ketjun Torni-hotellin kupeessa ja on tyyliltään hyvin erilainen verrattuna muihin ketjun hotelleihin, joissa olen yöpynyt. Sokos Hotel Villa kertoo Original-luokituksestaan huolimatta olevansa ”omaleimainen putiikkihotelli” ja se pitää paikkansa. Putiikkihotelli siksi, etteivät tamperelaiset oikein osaa lausua sanayhdistelmää boutique-hotelli, meitä informoitiin respassa.

P1095366

Relaa mummon viltin alla
Sokos Hotel Villa on rakennettu vanhaan viljamakasiiniin. Se on tamperelaisen tiiliseinäinen ja poikkeuksellisen lämmintunnelmainen. Villan aulassa on takka, löhötuoleja, kattoon kiinnitettyjä korituoleja ja lämpimiä vilttejä. Villan nettisivujen mukaan hotellin villaviltit ovat käsityötä ja ihan oikeat mummot ovat tehneet ne! Juuri tuo mummolasta muistuttava lämpö sekoitettuna skandinaaviseen, moderniin, designiin on hotellin onnistunein kombo. Tyylikästä, mutta helposti lähestyttävää muotoilua.

P1095371

Kiikkustuoli ja teenkeitin
Sama linja jatkuu aulasta huoneisiin. Valkoisten, kliinisten kokonaisuuksien rinnalta löytyy kiikkustuolia, jälleen mummon villavilttiä ja kahvi-ja teenkeittomahdollisuus. Tällaiset pienet eleet saavat minut niin hyvälle tuulelle, kyllä sitä ihminen pienestä ilahtuu! Hotelli oli muistanut meitä ystävällisesti skumpalla ja karkeilla, joten tunsimme olomme extra-tervetulleiksi.

P1105382

P1105377

P1105384

P1105375

P1105374

Innostuimme kuvailemaan huonettamme vasta viime hetkillä ennen lähtöä, ja kas tässä löytö, jonka teimme viisi minuuttia ennen poistumistamme, thataa! Voi miksi emme älynneet etsiä näitä Sokos Hotellien ihan parhaita perussettejä heti alkajaisiksi?

P1105385

Sokos Hotel Villa sopisi erinomaisesti Tampereella vieraileville turisteille, jotka janoaisivat suomalaista designia ja mutkattomuutta. Itse yöpyisin siellä, jos minut valtaisi ihan hirvittävä tarve ympäröidä itseni estetiikalla ja harmonialla Tampereen keskustassa. Kahdeksankymppisetkin viihtyisivät varmasti. Villa on oiva kohde rauhoittumiseen kelle tahansa. Villassa yöpyessä pääsee tutustumaan myös hotelli Torniin, sillä aamiainen tarjoillaan siellä. Tornin aamiaisesta lisää ensi kerralla!

Sokos Hotellit tarjosivat yöpymisen #bloggaritmansessa – tapahtumaan osallistujille

Kommentit

 • ananas2go

  Lohdullista, että muillakin riittää vielä Tampere-muistoja tammikuiselta viikonlopultamme! Omianikin kosolti purkamatta, vaikka jokunen jo julkaistu. Villa ei minulle tuttu olekaan, joten kiitos tunnelmallisesta esittelystä!

  Popot pogoilevat urakalla kahville Tampereella alkuviikosta. Kahdesta suosikkikahvilan paikasta kisaavasta kohteesta jutut blogissa.

  • rosita

   Joo, näitä Tampere-juttuja riittää! Blogimiitinkimme siellä oli siis varsin hedelmällinen! 🙂 oletko huomannut, että siellä on käynyt toinenkin bloggariporukka hiljattain, #bloggaajatmansessa? Heidänkin juttuja on tosi hauska lukea!

 • Kthetraveller

  Oi, onpa ihanan harmoninen hotelli! Tällä hetkellä töissä on niin karmea kiire ja stressi joten pakeneminen tuonne mummon vilttien alle ja syömään herkullinen Solo Sokos Hotel Torni Tampereen aamupala houkuttaisi kovasti! Mutta eipä mulla muuta, lähden kiltisti töihin…

  • rosita

   Villa sopii kyllä stressinpurkuun ehdottomasti paremmin, kuin mikään muu Sokos-hotelli, suosittelen! Aulassa ei ollut perinteistä ruuhkaa tai hässäkkä-tunnelmaa, vaan loma alkoi jo ennen huoneisiin pääsyä. Olisin hyvin voinut jäädä kahvittelemaan takkatulen ääreen viltin alle siis jo siinä aulassa!

 • Maarit Johanna

  Miehän en ole tästä ennen kuullutkaan! Kuulostaa ja näyttää erittäin hauskalta. Kiikkustuoli-hotelli 😀 Tuntuu muuten hassulta etten ole oikeastaan koskaan kokeillut noita hotellitohveleita ja kylpytakkeja. Pitääpä viikonlopun hotellilomalla ottaa ihan asiaksi kuoriutua päivävaatteistaan ja vaan levätä tuollaisissa kamppeissa ^^

  • rosita

   Kokeileppa ihmeessä! Mä yleensä kaivan noi esiin heti kun saavun huoneeseen, ihmettelen suuresti, että saatoin unohtaa nuo! Meillä oli vissiin liian kiireinen blogimiittiviikonloppu, kun Sokos-hotellien olennaisin osa yöpymistä jäi toteuttamatta 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.