VALIKKO
23.10.2013 15:28

Suomenlinnasta Lissaboniin ja vinkki Pekasta, jolla on mielenkiintoinen elämä

Minulla ei ole koskaan ollut niin kova flunssa, etten voisi puhua. No nyt on, tha-taa! Ei tule pihaustakaan ääntä suustani. Ei mitään. Nada. Rien. Lääkäri on itseasiassa määrännyt minut puhekieltoon!

Onneksi olen joskus alkanut kirjoittaa tätä blogia niin ettei itseilmaisu vallan jää nollaksi tällä viikolla. Minua kyllä hiukan harmittaa, että olen hukannut kamerani USB-johdon. Pari viikkoa sitten kävimme nimittäin harrastamassa lähimatkailua ja katsomassa Helsingin auringonlaskua Suomenlinnasta. Oli hyvin kaunista ja valo Suomenlinnassa vaaleanpunainen. Itse asiassa kauniista Suomenlinnasta tuli mieleen Lissabonin mukukivikadut ja kauniit kivitalot. Kun kävimme Portugalissa oli helmikuu ja siellä oli yhtä kylmä, kuin Suomenlinnassa lokakuussa. Kylmää ja kaunista.

portugal_maisema

kukkaparveke

portugalin_portti

portugal_view

Näin kipeänä on kiva kuluttaa aikaa lukemalla blogeja. Haluankin jakaa kanssanne yhden blogimaailman helmen, nimittäin Pekan blogin. Pekan blogin nimi on Pekan mielenkiintoinen elämä. Pekka osaa kirjoitta niin, että hänen elämänsä sisäpiirin ihmiset nauravat varmasti ääneen kaikille Pekan jutuille, mutta kyllä ulkopuolisillekin riittää tirkisteltävää ja tirskumisen aiheita. Minun suosikkini on Pekan postaus hänen uudesta sahastaan, mikä päättyy sanoihin ”kullekin päivälle riittää sen oma sahuus”. Siinäpä vasta elämänohje vertaansa vailla!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.