VALIKKO
13.2.2013 21:54

Suuri ja mahtava Joki

Elchen läpi virtaa joki. Joki on koko kaupungin ylpeys ja sen ympäristöä on rakennettu viihtyisämmäksi. Talouskriisi tai ei, Elchessä satsataan jokeen ja jokivarren ympäristöön. Kun kilometri joen viertä on saatu haluttuun kuntoon, aloitetaan toista. Jokainen elcheläinen haluaa oman jokinäköala-asunnon. Joen vierellä on useita erilaisia siltoja ja viheraluetta palmuineen. On kävelyreittejä ja aktiviteetteihin kannustusta, onhan sentään joki.

Katsokaa Elchen suurta jokea, olisko ehkä metrin levee puro?!

P.S. Minulla on jälleen tilaisuus parjata Suomea, joten tartun siihen. Tämä tarina kuuluu valitus-arkistossa mappiin ”Ei Suomessa vaan koskaan tämmöistä olisi, kyllä maailmalla on paremmin!”

Kuvattuani sillalta kuuluisaa Elchen jokea, käännyin ja hoksasin, että saisin otettua sillan toisella laidalla seisovista kavereistani tosi kivan kuvan sieltä missä minä seisoin, eli heitä vastapäätä. Välissä kulki autotie ja ohitsemme meni lukuisia kävelijöitä. Kun nostin kameran valmiusasentoon, koitti maaginen hetki. Elche pysähtyi vuoksemme. Kävelijät seisahtuivat joka suunnasta kuin läpinäkyvän seinän pysäyttämänä ja tiellä ajava bussi jarrutti ja jäi keskelle tietä, jottei ajaisi kuvaani. Laukaisin sanoi naks, laskin kamerani ja Elche lähti taas käyntiin.

Siis eihän tämmöistä yhteistä huomioimista tapahdu Suomessa ikipäivänä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.