VALIKKO
14.1.2015 21:27

Suuri Lumikenkäjalkapallo-Turnaus ja nokipannukahvit kodassa

Yhteistyössä Hiking Travel HIT Ky

Arvaatko, mitä tässä kuvassa näkyvät valopisteet nuotion takana ovat?
P1095316
No bloggareita! Siellä heitä kököttää rivissä otsalamput pimeässä kiiluen! Järjestimme viime viikonloppuna Anna-Pogon kanssa blogimiitin Tampereelle ja voi jestas meillä oli hauskaa. Oli hieno kokemus saada yhteen kymmenen bloggaria, joiden blogeja tykkäämme lukea, ja tavata persoonia näppisten takaa. Me kaikki paikalle olleet bloggaajat olemme ilmeisen hurahtaneita harrastukseemme, sillä puhua pulputimme koko viikonlopun eri maista, hotelleista ja bloggaamisesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. YLE Tamperekin tuli paikalle seuraamaan ajatustemme vaihtoa lauantaiaamuna.

Se, miksi istuimme pimeässä laavulla perjantai-iltana, liitty tamperelaisen Hiking Travel HIT-nimiseen yritykseen. He järjestävät luontomatkailua Pirkanmaalla ja esittelivät meille toimintaansa viikonlopun aikana. Tässä on Liisa:
P1095319
Hiking Travel HIT on perheyritys, jota Liisa miehineen ja poikineen pyörittää. He järjestävät jos jonkinmoista aktiviteettia kesät talvet ja vaikuttavat superkekseliäiltä. Esimerkiksi meidän viikonloppuamme varten he tarjosivat sään puitteissa valittavaa ohjelmaa suurkanoottimelomisesta retkiluisteluun ja lumikenkälenkkiin. Lopulta mitään noista ehdotuksista ei voitu toteuttaa lähes vesikelin takia, mutta Liisa ja Tapio järkkäsivät meille Niihaman tekolumelle lumikenkäjalkapalloturnauksen ja eväsretken laavulle tuosta vaan. Ohjelma oli hauskaa, varsinkin lumikengissä juoksentelu! Vinkkinä kaikille lapsiperheille haluan kertoa, että myös Kaaosta ja Kukkamekkoja-blogin Jonnan 2-vuotiasta tytärtä Tapio osasi huomioida ja leikittää samalla, kun hän ohjasi meitä muita aktiviteeteissämme. Hiking Travel HIT tarjoaa siis erinomaista asiakaspalvelua, se tuli selväksi monta kertaa viikonlopun aikana (esimerkiksi lauantaina minä meinasin myöhästyä teatterista, mutta Liisa heitti minut sinne omalla autollaan)!
P1095321

P1095324

P1095325
Suuren lumikenkäjalkapalloturnauksen jälkeen (jonka aikana tuli muuten hiki, kovaa urheilua oli se) menimme vähän tankkaamaan. Liisa oli meidän urheillessa pistänyt nokipannukahvit tulille ja grillaillut meille makkaraa! Kaikki ruoka, jota ei itse tarvitse väkertää, on hyvää, mutta varsinkin sellainen ruoka, joka syödään ulkona reippailun päätteksi ja on tulella valmistettu. Oli hauska kuunnella Liisan juttuja Tampereella asuneista luonnonparantajista, sekä hänen omasta urastaan yrittäjän ja matkailun opettajana. Hiking Travel HIT pystyy muuten järjestämään aktiviteetteja ja eri lajien opetusta ja opastusta useammallakin kielellä. Mieleen jäi ainakin englanti, saksa, hollanti, japani ja ranska. Koska Liisa varsinkin on sellainen ideatykki kun on, hän todennäköisesti pystyisi jotenkin järjestämään opastuksen millä tahansa muullakin kielellä. Kannattaa kysyä, mitä heillä on tarjota, jos joskus haluat viihdyttää ulkomaalaisia vieraitasi Suomen luontoon tutustuen.

P1095328

P1095331

P1095334
Kyselimme Hiking Travelilta heidän palveluidensa hintoja ja yllätyimme positiivisesti. Välinevuokraus heidän kauttaan on varsin edullista. Curious Feet-blogin Teeaa kiinnosti kanootin vuokraaminen ja sellaisen saisi jopa viikoksi kahdelle noin 120 euron hintaan. Itseäni kiinnostaisi kokeilla SUP-lautaa, jonka voi vuokrata päiväksi itselleen parilla kympillä. Tällaiset hinnat ilahduttavat kaltaistani pihiä säästäjää, sillä pääkaupunkiseudulla parilla kympillä taitaa laudan saada käyttöönsä tunniksi. Tuntemattomaan ja takaisin Lauran testaamaan retkiluisteluun taas saa ohjausta samaiseen hintaan tunniksi.

Jälkkäriksi oli lettuja!
P1095335

P1095336
Hiking Travelin Liisa järjestää myös Finalysonin alueella historiallisia kävelykierroksia. Sellaistakin pääsimme testaamaan, siitä kerron myöhemmissä postauksisssa lisää. Seuraavassa postauksessa esittelen teille suomalaisen kultttuurielämyksen, jota en ole koskaan kokenut aiemmin: käynnin kaupungin yleisessä saunassa!

Kommentit

  • Maria

    Harmittaa kovasti etten ehtinyt mukaan perjantain ilakointiin näyttää niin kivalta tuo kota ja kaikki! Kiva kuitenkin voida lukea näin jälkikäteen mitä kaikkea Hiking Travel pystyy järjestämään, sillä Liisa jos kuka oli kunnon asiakaspalvelija ja mielelläni tutustuisin luontoretkiin hänen opastuksella 😀

    • rosita

      Joo, Liisa oli kyllä niin hyvä hommassaan! Jos miettii noita hintoja, niin nykyisillä Onnibus- ja junatarjouksilla voi tulla halvemmaksi mennä päiväks Tampereella harrastaan luontomatkailua, kuin tehdä sitä täällä PK-seudulla. Mä oon niin menossa kyllä SUPpailemaan kesällä sinne!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.