VALIKKO
3.6.2013 20:13

Täältä pääsee hotelliin halvemmalla!

Nimittäin tästä linkistä: www.hotels.com.

Rantapallon blogien lukijana saat 5% alennuksen hotellivarauksestasi koodilla BLGRANT5. Koodi on voimassa 3.-10.6. ja matkustaa voi ajalla 3.6.-30.9.2013. Että sitä voi jo täksi illaksi varata itselleen ilmastoidun huoneen poreammeella ja terassilla ja nauttia aivan ihanasta kesäillasta! Vai mitä te yleensä teette maanantai-iltana?

Jos olet viettänyt kyllästymiseen asti hotellimaanantai-iltoja tänä keväänä, odota siinä tapauksessa huomiseen. Tiistain kesäillasta voi päästä nimittäin nauttimaan vieläkin edullisemmin! Huomenna alkaa hotels.comin 72h alennusmyynti! Matkustusaika näissä super-edullisissa varauksessa on 4.6.-31.7.2013. Kesälomajuttuja, siis.

Vielä yksi asia näiden alennuskampanjoiden hurmaavaksi sokerihuurrekuorrutteeksi: Alennukset voi yhdistää! Eniten säästät varaamalla 72h alennusmyynnin aikana Rantapallon BLGRANT5-koodia käyttäen!

Huomenna siis kaikki varailemaan! Ja sitten miettimään, että mitä kaikkea sillä kaikella säästyneellä rahalla sitten tekisikään!

Ehdotan, että sijoitatte tällaisiin kukkiviin pensaisiin:

image

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.