VALIKKO
11.12.2014 13:00

Täältä saat meno-paluun Tallinnaan!

kfjfc2kcabu

Eilen vietettiin Rantapallon #blogiglogit eli blogiglögit eli Blögit-iltaa. Oikeasti, meinasi joka kerta lipsahtaa blögit, kun yritin sanoa blogiglögit, hah!

Ilta oli hauska ja sisälsi huvittelun lisäksi myös vinkkejä hakukonenäkyvyyteen. Se onkin asia, joka on minulle osittain tuttu, mutta en ole juuri soveltanut tietojani tämän blogin näkyvyyden suhteen. Ilmeisesti miellän siis edelleen bloggauksen kohdallani niin kevyeksi harrastukseksi, etten ole ajatellut vakavasti sen näkyvyyttä hakukoneissa. Vinkit tulivat siis tarpeeseen, totta kai on hyvä, että blogini löytyisi jatkossa helpommin Googlesta.

Saimme illassa lahjaksi meno-paluut Tallinnaan. Tuon meno-paluun Eckerö Linellä haluaisinkin tarjota mahdollisesti juuri sinulle, hyvä Angatan lukija! Kerro siis kommenttiboksissa, mitä tekisit, jos Tallinnaan lähtisit. Lippu arvotaan vastanneiden kesken. Muista jättää yhteystiedoksi sähköpostiosoitteesi!

Jos et ole ihan varma siitä, mitä Tallinnassa voisi duunata, tsekkaapa nämä Angatan vinkit:

Neuvosto-ravintola ja kiva kahvila

Edullinen, kiva kampaamo Vanhassakaupungissa

Pihi Säästäjä Special: shoppailua ja hierontaa

Lahjakortti on voimassa 20.12.2014 asti ja sen tarjoaa Eckerö Line. Osallistumisaikaa arvontaan on sunnuntaihin 14.12.2014 klo 23 asti. Hyvää matkaa, joku onnekas!

tallinna_mereltä

Kommentit

  • jdJenna

    Arvonta: Shoppailu- ja fiilistelyreissu etelänaapuriin kelpaa aina! Suuntaisin ensimmäisenä joulutorille etsimään kateissa olevaa joulufiilistä. Joulufiiliksen löydettyäni menisin manikyyriin laitattamaan kynnet kuntoon tammikuussa häämöttäviä häitä varten. Tekisin myös muita viime hetken löytöjä hääpäivää ajatellen. Mukaan reissuun houkuttelisin pikkusiskoni, jonka kanssa en ole kerennyt viettää aikaa viime aikoina. Kiertelisimme vanhassakaupungissa ja kävisimme syömässä jossakin idyllisessä ravintolassa, johon ei olla ennen pysähdytty. Otettaisiin rennosti ilman sen kummempia suunnitelmia. Ai etta, alkoi kuulostaa niin hyvältä, että pitää varmaan varata risteily ite, jos ei arvonnassa nappaa! 😀

    • rosita

      Sullahan on ihan loistavat suunnitelmat! Manikyyri, sitä en ookaan muuten koskaan kokeillut Tallinnassa, pitääpä ensi kerralla metsästää joku mesta siihen tarkoitukseen. Onnea arvontaan!! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.