VALIKKO
9.1.2015 16:56

Tänään (iiiiiik!!): #bloggaritmansessa #TampereAllBright

Tänään on mahtiperjantai!

Blogi on ollut hiljainen pari viikkoa, sillä kaikki bloggausaika on käytetty projektiin ja tähdätty tähän perjantai-iltaan ja varsinkin huomiselle lauantaille. Olemme järjestäneet Popoilevien Pogojen Annan kanssa meille ihka ensimmäisen bloggareiden tapaamisen! Huraa!

Lähdemme kymmenen muun bloggarin kanssa Tampereelle, jossa vietämme aikaa selvittäen, mitä Tampereella on turistille tarjota näin off-seasonin aikaan. On ollut ihana huomata, että tamperelaiset yritykset ovat lähteneet innokkaasti mukaan sponssaamaan viikonloppuamme ja kaikki ovat olleet niin ystävällisiä. Mainitsin joskus, että tamperelainen asiakas on jokavirkailijan unelma, mutta niin on kyllä tamperelainen yhteistyökumppanikin! Tämä viikonloppukeissimme tulee toimimaan tutkimuksellisena lähdeaineistona minun ja Annan kirjaprojektissa, jonka toteutamme tänä vuonna. Nii-iin, aiomme kirjoittaa kirjan matkablogeista!

Ansiotyö on haitannut harrastustoimintaani tänään sen verran pahasti, että istun vasta nyt junassa matkalla Manseen. Ehdin juuri sopivasti heittää reppuni rautatieaseman lähellä sijaitsevaan Sokos Hotel Villaan ja kipittämään ensimmäiseen tapaamiseemme. Tänään menemme metsään, juomme nokipannukahvit ja syömme ulkona paistettuja lettuja! Oppaaksemme saamme Tampereen virallisen pumpulinakan suoraan Finlaysonilta ja illalla käymme kylpemässä miljöössä, joka muistuttaa 50-luvusta. Iltamme huipentuu iltapalaan Ohranjyvässä, joka on yksi Tampereen legendaarisimmista ravintoloista. Sinne kaikille tuttu Mauno Ahonenkin aina pölähti lähetyksestä vääntämään vasurilla kättä Otisen kanssa. Ah, olisipa tämä junanrakkine jo perillä!

Olen kuunnellut aamulla ennen töitä pakkaamisen taustamusiikkina Juice Leskistä ja Lassi Valtosta. Heissä tiivistyy jotain todella tamperelaista, vaikkei ainakaan Lassi sieltä taida alunperin ollakaan kotoisin. Juu nääs, mää päivittelen teille tiatoo sitte pitkivviikolloppua, että mitä me tehrään ja mite meillä muutenkin menee.

Moro ny!

image

Kuva: http://www.tampere.fi/ekstrat/taidemuseo/arkisto/tampere/tampere.htm

Kommentit

 • Kthetraveller

  Pitäkää oikein superhauskaa siellä, harmi etten pystynyt tälllä kertaa tulemaan mukaan mutta olen hengessä mukana!

  • rosita

   Hauskaa meillä onkin jo ollut! 🙂 Pidämme sinut mielessä ensi kerran varalle. Tämä bloggaritapaamisen järkkääminen oli niin kivaa, että toivottavasti puuhaama tällaisen toistekin!

 • Pirkko / Meriharakka

  Yhdyn Kthetravellerin sanoihin – näin jälkijättöisesti – toivottavasti teillä oli oikein mukava päivä Tampereella. Olisi ollut varmasti mukava olla mukana!

  • rosita

   Kiitos kommentista, Pirkko!
   Joo, meillä oli kyllä niin kivaa 🙂 oli suorastaan avartavaa reissata kotimaankohteessa off-seasonin aikaan. Tekemistä oli lopulta niin paljon, että olimme ihan poikki – vaikka muka yritimme pitää ohjelman rentona. Ei onnistunut 😀 oli myös hauskaa puhua toisten bloggareiden kanssa bloggaamisesta, koko viikonloppu oli täynnä innostavaa bloggauspulputusta!

 • Laura R.

  Kiitos hyvin järkätystä viikonlopusta, oli ilo olla mukana menossa! 🙂

  • rosita

   Oi kiitos Laura! Mahtavaa, että säkin pääsit messiin! 🙂 Hyvä, että jäi sellainen tuntuma, että viikonloppu oli hyvin järkätty. Sitä me yritettiin, mutta nauratti välillä, kun mun järjestäjänä piti varmistella tapaamispaikkojen sijainteja paikallisilta kutsutuilta bloggareilta. On se Tampere vaan niin iso paikka, että sinne tällanen vantaalainen eksyy kuitenkin! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.