VALIKKO
10.4.2013 08:46

Tänään olemme kolme vuotta!

Jee, meillä on hääpäivä! Kolmannen kerran!

Olen niin innoissani päivästä, että heräsin jo seitsemältä, vaikka tänään on vapaapäivä. Nyt olen makoillut hiljaa sängyssä jo puolitoista tuntia, eikä vieläkään ole vapaapäivälle sopiva aika herätä, saati sitten herättää toista. Kuten huomaatte, olen antanut miehelleni lahjaksi hiljaisuuden ja pitkään nukkumisen pyyteettömästi omasta intometelistäni tinkien. Onneksi on iPad ja netti, niin on helppo olla hiljaa.

Olemme kaksi edellistä kertaa viettäneet hääpäivämme kotona ja niin aiomme tehdä tänäänkin. Kotona on mukavaa. Käymme kaupungilla juomassa hyvää kahvia ja käyskentelemässä, mutta illaksi tulemme kotiin. Teemme ruokaa ja katsomme elokuvan. Ensimmäisenä hääpäivänämme söimme chili-kanaa ja katsoimme Karate Kidin. Toisena hääpäivänämme söimme pihvejä ja katsoimme Mr. Bean lomailee- elokuvan. Mitähän romanttista katsommee tänä vuonna?

Sen verran olemme vielä Elche-tunnelmissa, että mieheni on käynyt hakemassa valencialaista viiniä. Voisinpa alkaa googletella reseptejä ja ehkä puolen tunnin päästä valmistaa lemppari-aamiaistamme, avokado-banaani-salaatti-mansikka-smoothieta. Ihanaa!

Muuton jäljiltä hääpukuni sattuu odottamaan sijoituspaikkaansa tuossa olkkarin tuolilla. Pitäisiköhän tarjoilla smoothiet hääpuvussa päivämme kunniaksi? En olekaan kokeillut sitä kolmeen vuoteen!

Kommentit

 • Reetta

  Hyvää hääpäivää! 🙂

  • rosita

   Kiitooooos!!!

   Tänään on aivan ihana ilma! Aurinko on paras lahja ikinä!

   • anskuminsku

    Vielä ehtii äkkiä toivottaa hyvää hääpäivää!!! Oliko hyvä leffa? 😉

    • rosita

     Kiitos toivotuksesta Anskuminsku (kirjotin eka vahingos anskumonsku, haha)!

     Me katottiin kerrankin ihan oikee suomalainen kulttuuriperinnöstä ammentava realismia tavoitteleva aikuisten oikee elokuva: Härmä.

     Nyt en varsinkaan koskaan enää uskalla edes käydä Pohjanmaalla! Ennen mua mua lähinnä masensi katella niitä ainaisia peltoja, latoja ja tasasta plättymaata. Nyt ne maisemat saa pelkäämään, että minkähän ladon takaa hyppää puukko-häjy!

     Härmä oli niin sykettä nostattava leffa, et pakko kattoo vielä kasa Pixarin lyhytleffoja, että uskaltaa mennä nukkumaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.