VALIKKO
24.7.2013 23:30

Terveellistä kermavaahtoa ja emäykämoka

Terveellistä kermavaahtoa on olemassa muuallakin kuin päiväunissani. Siihen ei tarvitse lisätä sokeria, sillä se maistuu sellaisenaan mahtavalle. Terveys-kermavaahto valmistetaan vatkaamalla paksua kookoskermaa niin kauan, että se on kuohkeaa.

Kannattaa valita terveellistä kermavaahtoa varten kaupasta sellaista pahvitetraan pakattua kookoskermaa liilassa pakkauksessa, jossa on keltainen lohikäärmeen kuva. Lohikäärme-brändin kookoskermaa ei tarvitse kauaa käsin vispilällä pyöritellä, kun se jo hakee kuohkean muotonsa. Kookoskermavaahtoa voi käyttää kakuissa tavallisen kermavaahdon tapaan, tai sitten siitä voi tehdää suklaamoussea lisäämällä siihen tummaa kaakaojauhetta, tai sitten kermaan voi yksinkertaisesti dippailla marjoja tai hedelmiä, etenkin klassisen yhdistelmän saamiseksi ananasta. Kas näin:

image

Tämän postauksen otsikossa viitataan myös päivän karmeimpaan uutiseen, joka on saanut minut niin pois tolaltani, etten varmasti pysty nukkumaan koko yönä. Miksi, oi miksi William ja Kate antoivat rakkaalle esikoislapselleen nimeksi kaikkein kamalimman nimen, jota maa päällään kantaa?! George. Yrjö, Ykä, Yäk, puklu, oksu, pirjon paras kaveri.

En tiedä, miten pääsen asiasta yli. Miten tästä eteenpäin? Olo on kuin Herra Adrian Monkilla. Vain minä ja hän olemme tietoisia maailman epämiellyttävyydestä. Ei George…

Kommentit

 • lakka

  jos sen verran ymmärtäisi, että George ei englannin kielessä mitenkään viittaa oksennukseen toisin kuin suomen kielessä.

  • rosita

   Hei lakka, kiitos kommentistasi!

   Oletko kokenut samoin kuin minä, että niin englantilaisen kuin suomalaisenkin oksentaessa, kurkusta lähtevät äänteet ja äänet ovat suurilta osin samoja, joita kuullaan, kun lausutaan ääneen nimi George?

   Myönnän toki, että on mitä epäonnisin sattuma, että suomenkielinen vastine Georgelle sattuu olemaan juuri Yrjö. Ykä, puklu, oksu.

   • anskuminsku

    Mä olin kans ihan tosi järkyttynyt! Siis ihan mikä tahansa muu nimi olis kelvannut! Ja vielä suloinen pikkuvauva nimeltä George – se saa varmasti itkukohtauksen aina kun kuulee nimensä ja kaikki luulee, että sillä on koliikki!

    • rosita

     No sanopa muuta, voi itkevää lapsikuningas parkaa!

     Jopa Maynerd olisi ollut parempi nimi! Tai Phyllis, jos se olis ollu tyttö. Onkohan jääkuningatar Elisabeth kiristänyt nuortaparia jollain saadakseen sukuun vauvan nimeltä George?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.