VALIKKO
13.7.2012 20:34

Vaatteiden Vaihto-Rieha!

Minä ja kymmenen ystävääni järjestimme jo perinteeksi muodostuneen Suuren Vaatteiden Vaihto-Riehan viime sunnuntaina. Kaikki toivat vaatekaappinsa uumenista mukanaan sellaiset vaatteet, joita ei vain tule käytettyä, vaikka kivoja ovatkin. Sitten teimme niistä suuria kasoja, lajinsa mukaan. Kun järjestys on saatu aikaan, alkaa varsinainen Rieha-osuus, eli kaikki penkovat vaatteita, ja jos löytää jotain ihanaa, sen saa ottaa itselleen. Ilmaista shoppailua siis! Sanomattakin selvää, että meillä oli tosi hauskaa!

Onnittelin itseäni, sillä vein paikalle kaksi kassia vaatteita ja palasin mukanani vain uusi liila hame, kullanvärinen bolero, pantterimekko ja upouusi hiusharja. En haluaisi omistaa kamalan paljon vaatteita tai ylipäätään mitään, jota ilmankin voisi elää.

Kun lähdemme talveksi pois Suomesta aiomme myydä kaikki huonekalut pois. Siitä tulee mahtavaa! Toivottavasti palatessamme osaamme sitten haalia vain ja ainoastaan ihan välttämättömiä asioita kotiimme-tai jospa löytäisimme valmiiksi kalustetun asunnon! Tuolloin toivoisin myös omaavani vaatekaapin sisällön, joka painaisi vain 22 kiloa. Se taitaa olla liian vaikea tavoite saavutettavaksi vielä ensi talveen mennessä. Siihen päästäkseen pitäisi varmaan omistaa esimerkiksi vain kaksi laukkua. Minulla on niitä 9, enkä halua luopua niistä mistään, minulla on niihin kaikkiin tunneside. Jospa asettaisin ensimmäiseksi tavoitteeksi 32 kiloa vaatteita, kenkiä ja laukkuja…

Oletteko koskaan olleet mukana Vaatteiden Vaihto-Riehassa? Onko teillä rakastettuja tunneside-vaate/laukku/kenkäkohteita liikaa vaatekaapissanne? Pääseekö niistä eroon vain niin, että ne lopulta menevät rikki?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.