VALIKKO
1.10.2014 16:25

Vieraskynäilemässä ja vloggaamassa Testing Turku-blogissa

Visit Turku on perustanut blogin.*

testinturku

Blogi löytyy osoitteesta blog.visitturku.fi ja sitä kirjoittaa useampi bloggari. Minäkin olen saanut kunnian postata blogissa. Kirjoitukseni käsittelee erästä Turun vanhimmista nähtävyyksistä, Luostarinmäen käsityöläismuseota. Viihdyn museoissa, onpa minulla tutkintoakin suoritettuna museologian oppiaineesta. Tosin joskus rennoissa lomafiilispäissäni olen kieltäytynyt viettämästä kaunista aurinkoista päivää museon seinien sisällä, se täytyy tunnustaa. En ole kuitenkaan sataprosenttinen museogeekki.

Luostarinmäen käsityöläismuseossa on kuitenkin se hyvä puoli, että sinne menee mielellään juuri aurinkoisena päivänä. Museo on ulkoilmamuseo, joka käsittää vanhan käsityöläiskorttelin, joka säilyi Turun palosta. Rakennukset ovat avoinna yleisölle ja niihin on rakenneltu interiöörejä, joita katsellessa saa kokonaiskäsityksen entisestä elämästä käsityöläiskorttelissa. Lue vieraskynäilemäni artikkeli täältä!

Vlogi-innostukseni jatkuu edelleen ja kuvastin aiheesta myös videon teille, hyvät lukijani (video toimii parhaiten tietokoneella katsottuna):

*Visit Turku tarjosi bloggaajalle ja avecille liput Luostarinmäen käsityöläismuseoon.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.