VALIKKO
13.5.2012 23:33

Viikonlopun tähtihetket

1. Tein hurjan hyvää torttua, jonka täytteeseen tuli paahdettuja auringonkukansiemeniä, ja jota kuului tarjota timjamilla ja sitruunalla maustetun ranskankerman kanssa!

2.Blogini on noussut korkeammalle kuin koskaan Rantapallon viikon suosituimmissa blogeissa!

3.Ystäväni matkusti Barcelonaan viime viikolla ja osti sieltä täsmälleen samanlaisen (mutta eri värisen) laukun kuin minä, kun menin puoli vuotta sitten Barcelonaan!

4. Perjantaina sain tietää ystävälleni tapahtuneesa niin suuresta vääryydestä ja epäoikeudenmukaisuudesta, että maailma romahti. Tänään on sunnuntai ja osaan jo elää asian kanssa, ja olemme toiveikkaita asianlaidan pikaisesta paranemisesta!

5. Saan alkaa kirjoittaa pyynnöstä toistakin blogia! Se toinen blogi on oikea työ! Ehkäpä alan nyt painattaa käyntikortteja, joissa lukee tittelin kohdalla ”Blogikirjailia”, kun minusta ei ole vieläkään kerran tullut ”Taiteilia”!

Näin se oma maailma muuttuu viikossa ruusutarhasta raunioiksi ja toisinpäin. Pientä kasvua ihmisenä on tapahtunut ja vääryyksien keskellä löydetty nopeasti selviytymiskeinoja. Kohti ensi viikkoa siis, ilman kypärää ja suojalasit takataskuun unohtuneena, serpentiini rullia ilmaan auki puhallellen ja Barcelonassa mielikuvashoppaillen!

Kommentit

 • Hmmm

  Itsellani oli mielessa englanninkielen sana Kafkaesque, jota ei kylla tassa yhteydessa olisi voinut kayttaa ollenkaan.

  • rosita

   Hmmm…

   Sitä sanaa varmasti Mari Perankosken hahmo perää Kallio-sarjassa, kun toistelee sitä nimenomaan kafkamaisissa tilanteissa!

   Harmi, etten huomannut tätä kommenttia jo kaksi kuukautta sitten, pahoittelut!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.