VALIKKO
10.8.2015 09:17

Voita liput Harjun kesäteatteriin!

Edellisen postauksen myötätuuleen heittäytyy Jyväskylän kansannäyttämö. Kansannäyttämö tukee #bloggariteatterissa-kampanjaa antamalla Angatan lukijoiden kesken arvottavaksi kaksi lippua sunnuntaina 16.8.2015 klo 15 Harjun kesäteatterissa viimeistä kertaa esitettävään klassikkokomediaan nimeltä Jeppe Niilonpoika. Kiitos, Kansannäyttämö!

Arvonnassa olet mukana kommentoimalla tätä postausta. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (osoite näkyy vain minulle), jotta voin ilmoitella voitostasi. Kerropa vaikka, onko Jyväskylä tuttu kaupunki ja jos on, mikä siellä on parasta. Osallistumisaikaa on lauantaihin 15.8. Klo 15 asti. Hyvää kommentointia ja tervetuloa teatteriin!

image

Kuva: Jyväskylän kaupunki, kuvaaja Huovelin Merja

Kommentit

 • Anastasia

  On tuttu kaupunki, koska aikoinaan asuin siinä aivan lähellä eli Korpilahdella. Ja pari kaveriakin asuu Jyväskylässä edelleen. Mutta aika harvakseltaan siellä tulee käytyä, korkeintaan kerran viidessa vuodessa.

  • rosita

   No katsotaan jos saisit tästä teatterireissusta itsellesi syyn käydä Jyväskylässä! Sulla on hyvät mahikset voittoon nyt 😀

 • Kristina Westerlund

  Mukana: sielu kaipaa teatteria! 😉 <3

  • rosita

   Ymmärrän! Sielun kaipuuseen on vastattava! 🙂

 • Sanna Kääntä

  Jyväskylä on hyvinkin tuttu, kotikaupunki. Parasta ystävien lisäksi on sataman alue, harju ja Suomen paras iskender kebab 😀

  • rosita

   Heeeeeii, kiva ku tulit kisaileen! Tossahan on hyvä suunnitelma illalle: ensin satamaan jätskille, sitten Harjulle teatteriin ja lopuks Troijan kebabin kautta kotio 😉

 • Hanna Rauhala

  Jyväskylä on muodostunut näiden 17 vuoden aikana kotikaupungikseni. En olisi ikinä uskonut, että edes pystyn asumaan samassa paikassa näin kauan… Näin sitä muuttuu. Tämä on minulle sopivan kokoinen paikka. Ei liian pieni, että ahdistaisi eikä liian suuri, että ottaisi päähän ruuhkat ja muut sellaiset. Parasta on se, että kun kävelee kadulla, tulee vastaan paljon ihmisiä jotka tervehtivät, hymyilevät ja juttelevat. Ja rakastan sitä, että täällä on paljon afrikkalaisia, jotka tuovat väriä ja iloa ja elämää. 🙂 . Ja hyvää nepalilaista ruokaa!!!

  • rosita

   Kiitos osallistumisesta, Hanna! Olipa hirveän hyvät perustelut, sää oot Jyväskylä-promoottori!

 • Kaisa

  Hei mahtavaa! Onpa kiva blogi. Pitääpä alkaa seuraamaan tätä. Ja oispa vaan mukavaa käydä tsekkaamassa Jeppe 🙂

  • rosita

   Tervetuloa seuraajaksi, Kaisa! Ja tervetuloa Jeppe-arvontaan! Jännäksi menee 😀

 • Mirella

  Ikinä en ole Jyväskylässä käynyt mutta olisi kyllä kiva piipahtaa sielläkin 🙂 muiden kommenteista lukien uskon että on erittäin mukava kaupunki!

  • rosita

   Se on erittäin mukava kaupunki! Julkinen liikenne vaan on niin kallis ettei sitä köyhä voi käyttää, mutta kaikki muu on positiivista! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.