VALIKKO
23.2.2014 08:30

Voittaja on Ella!

Helsinkiaiheisten turistivinkkienjakokilpailun voitti random.orgin avustuksella nimimerkki Ella. Onneksi olkoon! Laittaisitko, Ella, sähköpostia tulemaan osoitteeseen rosita@sinetta.fi yhteystietojesi kera, niin lähetän sinulle palkintosi, kunhan Tukholmasta ensi viikolla kotiudun.

Tämä pitkä viikonloppu Tukholmassa on ollut tapahtumia täynnä. Perjantai-iltana saimme osallistua ruotsalaiseen jääkiekkoilotteluun suomalaisen suremisen sijaan, Prinsessa Madeleine sai tyttövauvan ja Jäbä Leisson putosi Putouksessa. Melkoista haipakkaa.

Tänään lähdemme keskustakierrokselle ja päästämme ranskalaiset ystävämme ylimääräiselle kierrokselle Uppsalaan asti! Tavoitteenani on tänään löytää ruotsalaista luonnonkosmetiikkaa kaupungilta, toivottavasti sellaista on olemassa. Olen muuten pinnistellyt kaikki voimani ruotsin kielen puhumiseen ja kuullunymmärtämiseen liittyen. Eilenkin kävin neljä keskustelua ruotsiksi ja keskityin niin, että hiki valui. Kyllä se tästä!

http://m.youtube.com/watch?v=x-RyR_mQ1Qc

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.